Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Με τους ανθρώπους του τουρισμού της Πιερίας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κος Γρηγόρης Τάσιος

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....
Την Πιερία επισκέφθηκε την Τρίτη 20 Μαΐου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κος Γρηγόρης Τάσιος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.


Ο κύριος Τάσιος, βορειοελλαδίτης και πρωτοεμφανιζόμενος στον πολιτικό στίβο, προέρχεται από τον τουριστικό κλάδο και είναι πρόεδρος των Ξενοδόχων της Χαλκιδικής. Παράλληλα, είναι Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Όπως ήταν φυσικό επισκέφθηκε νωρίς το πρωί, τους ανθρώπους του τουρισμού της Πιερίας στο γραφείο της Ένωσης Ξενοδόχων, όπου και ενημερώθηκε για τα ζητήματα του τουριστικού κλάδου της περιοχής, ενώ παράλληλα ανέπτυξε τις θέσεις και τις επιδιώξεις του μέσα από την υποψηφιότητα του.

Στην Ένωση Ξενοδόχων τον υποδέχθηκαν τόσο η πρόεδρος κα Λέινα Αφροδίτη με τον Γενικό Γραμματέα κο Λαλούμη Νικόλαο και άλλους ξενοδόχους της Πιερίας, όσο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας, κος Βεϊδαμενίδης Γρηγόρης με το μέλος  κο Χαρίση Ιωάννη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο προϊστάμενος του Ινστιτούτου Γαστρονομίας Πιερίας, κος Μπλιάτης Παύλος.


Olympus Riviera, Pieria


© 2014: Pieria Hoteliers Association / Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας
Member of: Hellenic Chamber of Hotels