Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 - Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ - Γράφει ο Ξενοφών Μπαραλιάκος

Η  ευθύνη της επιλογής
Είναι η στιγμή που η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια και βήμα-βήμα μπαίνουν τα θεμέλια που πάνω τους θα πατήσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα, σχέδιο του οποίου παρουσιάστηκε την Τρίτη από τον πρωθυπουργό.

Είναι η στιγμή που αρχίζει η επάνοδος στα προ κρίσης επίπεδα ευημερίας και που μπαίνουν ασφαλιστικές δικλίδες ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.
Είναι η στιγμή που πρέπει να αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια που έχει καταβληθεί τα τελευταία δύο χρόνια από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, σε εξωτερικό και Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί το χειρότερο.
Είναι η στιγμή που αποδείχθηκε πλέον ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πήγαν χαμένες.
Είναι η στιγμή που εκπονήθηκε για πρώτη φορά, σύγχρονο αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα, χαράζοντας συγκεκριμένες πολιτικές για τους δέκα κλάδους που μπορούν να παράξουν άμεσα εισόδημα, θέσεις εργασίας και κρατικά έσοδα.
Είναι η στιγμή που γιατρεύονται οι αδικίες και δημιουργούνται νέες δουλειές.
Είναι η στιγμή που γίνεται παρελθόν η Ελλάδα της παραγωγής ελλειμμάτων, χρεών,  της ψεύτικης ευημερίας και των δανείων που μας οδήγησαν στην πρωτοφανή κρίση, στο χείλος της χρεοκοπίας.
Είναι η στιγμή που χρέος όλων μας είναι να χτίσουμε τη νέα Ελλάδα της ανταγωνιστικότητας, της εξωστρέφειας, των επενδύσεων που διεκδικεί και κερδίζει τις αγορές, της ΕΛΛΑΔΑΣ που παράγει.
Είναι η στιγμή που πρέπει να διασφαλίσουμε οριστικά την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση. Ένα λάθος φτάνει να μας γυρίσει στην ΑΣΤΑΘΕΙΑ, την ΑΔΡΑΝΕΙΑ, στο ΣΚΟΤΑΔΙ.
Είναι η στιγμή να απελευθερωθούν οι δυνάμεις της χώρα και να αναδειχθεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Πατρίδας μας, αφήνοντας πίσω τη μιζέρια και το γκρίζο.
Είναι πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν, όμως η πατρίδα μας για πρώτη φορά έχει μπει στο σωστό δρόμο, έναν δρόμο που μας περιλαμβάνει όλους και πρωτίστως αυτούς που πληγώθηκαν περισσότερο.
Για όλους αυτούς τους λόγους και για το καλό της Πατρίδας και το μέλλον των παιδιών μας, στις ευρωεκλογές της Κυριακής στηρίζουμε την παράταξη που μας ενέταξε στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.
Την παράταξη που έχει ταυτίσει την πορεία της με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
Στις 25 Μαΐου Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, την παράταξη που έσωσε τη χώρα σε όλες τις δύσκολες περιστάσεις.

Στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για να πάμε με σταθερά βήματα μπροστά και για να ανταποκριθούμε στην μεγάλη ευθύνη της επιλογής του καλύτερου για όλους μας.  



Ξενοφών Ε. Μπαραλιάκος
Οικονομολόγος
Πολιτευτής ΝΔ Πιερίας

www.fontasbaraliakos.gr