Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
Με θέμα : Μάρκετινγκ-χορηγίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο
ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
Στις 4-4-2014 ώρα 18:00
          Οι σύγχρονες αναγκαιότητες και οικονομικές απαιτήσεις της αγοράς ασφαλώς επηρεάζουν και την ποδοσφαιρική οικογένεια, η οποία οφείλει να προσαρμόζεται και
να συνάδει με τις εξελίξεις, τους κανόνες αλλά και τα μηνύματα των καιρών.
        Λειτουργώντας προς αυτή την κατεύθυνση το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, φιλοξενεί μία αξιόλογη πρωτοβουλία πάντα στα πλαίσια της φιλοσοφίας που την διέπει με σκοπό την παραγωγική ανάπτυξη και διαρκή υποστήριξη των συλλόγων της δύναμης της. Πρόκειται για το πάντα επίκαιρο και αξιόλογο σεμινάριο με θέμα: ΄΄ Μάρκετινγκ-χορηγίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. ΄΄
          Επιπρόσθετα υλοποιεί την πάγια θέση της για συνεχή επικοινωνία, ενημέρωση και συνεργασία με τους συλλόγους μέλη της ένωσης, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχή πορεία των   δραστηριοτήτων, του έργου και της οικονομικής επιβίωσης των ομάδων με όσο το δυνατό λιγότερα έξοδα και δαπάνες.
          Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπροσώπους των σωματείων-μελών της ένωσης και αποσκοπεί στο να συνδράμει στην εξεύρεση λύσεων και οικονομικών πόρων με προτάσεις που θα απευθύνονται στην αγορά και τις επιχειρήσεις, αναπτύσσοντας προγράμματα προώθησης αγαθών, με απώτερο σκοπό την οικονομική ενίσχυση των ομάδων.
          Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω της οικονομικής κρίσης πολλά σωματεία βρίσκονται στα πρόθυρα εγκατάλειψης των αγωνιστικών τους δραστηριοτήτων, επιλογές που οδηγούν στην απαξίωση του ποδοσφαίρου για τις οποίες λίγο-πολύ όλοι οφείλουμε να αποτρέψουμε τέτοια ενδεχόμενα.
          Εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 τις ώρες 18:00 έως 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ στην Ν. Εφεσσο του Δήμου Δίου-Ολύμπου, είναι ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας και διευθυντής εμπορικού τμήματος της Ε.Π.Ο. κ. Ιωάννης Φαρφαρέλης, μιας και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε ανάλογες πρωτοβουλίες, εκτιμώντας ιδιαίτερα το παραγωγικό και δημιουργικό έργο που παρουσιάζει τελευταία η Ε.Π.Σ.Π.
          Το σεμινάριο καλούνται να παρακολουθήσουν πέρα από τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών ομάδων της Πιερίας, μέλη των Π.Α.Ε. του Νομού μας αλλά και πρόσωπα που σχετίζονται με τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.

          Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη διάθεση της Ε.Π.Ο. για συνεργασία την οποία επιδεικνύει και με αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης δηλώνει: << Οφείλουμε και το κάνουμε διαρκώς πράξη, ότι είμαστε κοντά και δίπλα ως αρωγοί και συμπαραστάτες στα σωματεία μας, πάντα σε επίκαιρα και σημαντικά ζητήματα που άπτονται των αγωνιστικών και λειτουργικών θεμάτων. Η προώθηση του ποδοσφαιρικού προϊόντος και η ανεύρεση χορηγιών καθίστανται σήμερα αναγκαίες, γιατί έτσι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα αποκτήσει την αυτοτέλεια του και θα βαδίσει ουσιαστικότερα και ανεξάρτητα στον αναπτυξιακό του ορίζοντα. Χωρίς αναστολές και δυσλειτουργίες. Γιατί το πρωτοκύτταρο του αθλήματος που υπηρετούμε είναι το υγιές και οικονομικά ισορροπημένο σωματείο. Είναι βέβαιο ότι μέσα από αυτό το σεμινάριο όλοι θα είμαστε πλουσιότεροι σε γνώσεις.>>