Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αγοράκι δύο έτων έσωσε την λιπόθυμη μητέρα του τηλεφωνώντας στα επείγοντα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... onlycy.com
Τυχαίο γεγονός, εξυπνάδα ή θαύμα; Ό,τι και απ’ όλα αυτά να ισχύει, η ουσία είναι πως ο 2χρονος Ρίλεϊ από το Λέστερ της Αγγλίας, έσωσε τη μητέρα του τηλεφωνώντας στα
επείγοντα!
Η 27χρονη Ντάνα Χένρι είχε ένα θρόμβο στην περιοχή των ωοθηκών ο οποίος της προκάλεσε πρόβλημα στην κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.
Όταν έγινε αυτό, ο μικρός Ρίλεϊ είχε την ευφυΐα να σχηματίσει τον αριθμό 999 που είναι το νούμερο για τα έκτακτα περιστατικά της Βρετανίας λέγοντας ότι «η μαμά είναι στο πάτωμα, κοιμήθηκε»
Η υπηρεσία κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και έστειλε αμέσως ασθενοφόρο στο σπίτι τους το οποίο μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο.
Η Ντάνα τον χαρακτηρίζει πλέον «ο μικρός ήρωας της μαμάς» καθώς οι γιατροί που την εξέτασαν της είπαν ότι αν έμενε για πολύ ώρα ακόμα αβοήθητη, τότε θα έμπαινε σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή της.
Οι γονείς του Ρίλεϊ είπαν στο BBC ότι έχουν εξηγήσει στα δυο τους παιδιά ότι «αν η μαμά και ο μπαμπάς φαίνονται να κοιμούνται και δεν μπορείτε να μας ξυπνήσετε, να καλέσετε στο τηλέφωνο το 999».
«Είχαμε πει στα παιδιά τι πρέπει να κάνουν αν συνέβαινε κάτι σε εμάς, αλλά είναι πολύ μικρά και δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα τα κατάφερναν στην πράξη. Κάποια στιγμή άκουσα τον ήχο από το περιπολικό, και σύρθηκα προς την πόρτα, αλλά εκεί κατέρρευσα ξανά. Είμαι πολύ περήφανη για τον Ρίλευ», δήλωσε στο BBC η Ντάνα Χένρι.
Οι γιατροί, εντυπωσιασμένοι από την κίνηση του 2χρονου αγοριού του χάρισαν ένα αρκουδάκι με στολή γιατρού αλλά και ένα πιστοποιητικό – έπαινο.