Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Θεσσαλονίκη: Η επιστολή που έστειλαν ιδιοκτήτες εστιατορίων στον Ιβάν Σαββίδη μετά τον τελικό του κυπέλλου!

Λίγες ώρες μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε στα χέρια του μια επιστολή που προκαλεί αίσθηση...
Απίθανο και όμως... ελληνικό! Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και
Διασκέδασης, απέστειλε επιστολή προς τον Ιβάν Σαββίδη για να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που γέμισε τα μαγαζιά σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η επιστολή που δημοσιεύει το seleo.gr, αναφέρει: «Αξιότιμε Κύριε Σαββίδη, Κύριε Πρόεδρε της ΠΑΕ, με την παρούσα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τόσο εμείς σαν Δ.Σ., αλλά και όλα τα μέλη μας, τον υπέροχο λαό του Π.Α.Ο.Κ. που για άλλη μια φορά έδωσε πληρότητα και ζωή στα μαγαζιά του κλάδου μας σε όλη την Ελλάδα, κατά τον  τελικό κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Μια πληρότητα που ήταν όαση, στις άνυδρες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν καθημερινά τα καταστήματά μας. Δεν έχει καμιά σημασία η ήττα για μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ στο διάβα του πάντα αφήνει ίχνη, πράγμα που σημαίνει πως προχωρά κι όσο για σας τους διοικούντες, μιας και βγάζετε καθημερινά τα κάστανα από τη φωτιά, είμαστε βέβαιοι πως θα βγάλετε και το φίδι από την τρύπα».