Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Εξιχνιάστηκαν κλοπή σε Κατερίνη και ανθρωποκτονία στη Γουμένισσα Κιλκίς


Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 78χρονης στη Γουμένισσα Κιλκίς
Ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών ένας 29χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του
οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας και της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ανθρωποκτονία σε βάρος 78χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα 25-27.01.2014 στη Γουμένισσα Κιλκίς (Σχετικό το από 27.01.2014 Δελτίο Τύπου).
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός 29 ετών κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή ενός τουλάχιστον έτερου άγνωστου δράστη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 29χρονου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση απεστάλη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. Σε βάρος του προαναφερόμενου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Κιλκίς.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε κατάστημα στην Κατερίνη Πιερίας
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης κλοπή σε
κατάστημα που έλαβε χώρα την 04.04.2014 στην Κατερίνη.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, εκ των οποίων δύο άνδρες ηλικίας 46 και 54 ετών και μία γυναίκα, για κλοπή.
Ειδικότερα, μεσημεριανές ώρες της 04.04.2014 o 54χρονος και η γυναίκα εισήλθαν στο κατάστημα ενός 36χρονου και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν φιάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας 75 ευρώ. Ακολούθως, οι ανωτέρω επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο όπου ανέμενε ο 46χρονος.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερόμενων, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης .