Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Για το δικαστικό πραξικόπημα "με εντολή Σαμαρά" (υπό τις ξεκάθαρες επιταγές της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ), και τον εγκληματικό ρόλο της Αριστεράς

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ — 10 ΑΠΡΙΛΗ 2014

Οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση Μπαλτάκου έρχονται να επιβεβαιώσουν τις θέσεις του Δικτύου για την Περιεκτική Δημοκρατία και του Τάκη Φωτόπουλου, που
από τις πρώτες μέρες πήραν κρυστάλλινη θέση για το θέμα, αγνοώντας τον αναμενόμενο λυσσώδη πόλεμο που θα δεχόμασταν από επώνυμους και ανώνυμους λασπολόγους, για το ρόλο που διαδραματίζει η Χρυσή Αυγή (ΧΑ) στο πολιτικό σύστημα και στην κοινωνική ζωή γενικότερα. Οι κατηγορίες που ήταν το πρόσχημα για να φυλακίσουν τα στελέχη της ΧΑ καταρρίπτονται πλέον από τα πιο επίσημα χείλη, αποκαλύπτοντας την όλη υπόθεση ως μια δικαστική σκευωρία, κατ’ απευθείας επιταγή της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ, όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε διαβλέψει, και στη συνέχεια επιβεβαίωσε και ο τ. Υπ. Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης. Βλέποντας τα γεγονότα υπό το πρίσμα της ανάλυσης της ΠΔ για τη μορφή του συστήματος και των φορέων του σήμερα, μπορούσαμε να εκτιμήσουμε την πραγματική ουσία των τελευταίων εξελίξεων και το πώς διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό.
Η συνομιλία Μπαλτάκου- Κασιδιάρη ξεσκέπασε τα σχέδια της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ (που σήμερα υποστηρίζει άμεσα τον Σαμαρά ― βλ. προχτεσινή ανακοίνωση Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής κλπ.), σε συνεργασία με την ελληνική ελίτ, για την απαγόρευση της ΧΑ ως πολιτικού κόμματος και τη συνακόλουθη συλλήβδην κατατρομοκράτηση των υποστηρικτών της, που κάθε άλλο παρά φασίστες είναι στην πλειοψηφία τους, αλλά οι πρώην «Αγανακτισμένοι» και τα πιο εξαθλιωμένα λαϊκά στρώματα [βλ. άρθρο Τ.Φ. Η άνοδος της «ακροδεξιάς», η «Αριστερά» και οι Χούντες]. Μια απαγόρευση που αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα του κυβερνητικού αυταρχισμού που παρατηρούμε στην εποχή του Μνημονίου, φανερώνοντας το πραγματικό πρόσωπο της αντιπροσωπευτικής «δημοκρατίας» που έχει μεταβληθεί στην Ελλάδα (και όχι μόνο) σε κοινοβουλευτική Χούντα. Η χούντα αυτή δεν δείχνει κανένα δισταγμό υπό τις εντολές των ξένων τοποτηρητών να παρεμβαίνει με τόσο ωμό τρόπο στη δικαστική διαδικασία, φυλακίζοντας όλους τους βουλευτές ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος (που προφανώς ενοχλούσε) χωρίς να έχει στη διάθεσή της κανένα ικανοποιητικό στοιχείο περί εγκληματικής οργάνωσης, όπως μας πληροφορεί και επίσημα ο Μπαλτάκος, και βέβαια είχαν διαβλέψει έντιμοι συνταγματολόγοι και νομικοί από την πρώτη στιγμή της σκευωρίας. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποτελούσαν εγκληματικές πράξεις οι επιθέσεις Χρυσαυγιτών (ακόμα και βουλευτών της ΧΑ) στα καρότσια των μεταναστών μικροπωλητών, ή οι απειλές να μη δέχονται τα νοσοκομεία ή τα σχολεία μετανάστες και η ανάλογη άσκηση φυσικής βίας από κάποια στελέχη του κόμματος. Όμως για τις πράξεις αυτές κανένας δεν τιμωρήθηκε ποτέ, προφανώς γιατί τότε βολεύονταν οι ελίτ με τις πράξεις αυτές και αποδεδειγμένα έκαναν «τα στραβά μάτια».
Η δικαστική μηχανορραφία όμως κατά της ΧΑ έρχεται να προστεθεί σε ένα σκηνικό πλήρους εκφασισμού του συστήματος και της δημόσιας ζωής που περιλαμβάνει από ξυλοκόπημα διαδηλωτών και απεργών, που από τύχη γλυτώνουν τα χειρότερα, αυταρχικές αποφάσεις διάλυσης δημόσιων υπηρεσιών (ΕΡΤ κ.α.), κήρυξη καθ’ όλα νόμιμων απεργιών ως παράνομες, μέχρι και απαγόρευση διαδηλώσεων με το πρόσχημα της ασφάλειας. Ο εκφασισμός αυτός κάνει έκδηλη την αμηχανία των κυβερνώντων, οι οποίοι αδυνατούν να διατηρήσουν την κοινωνική συναίνεση για ό,τι θεσπίζουν και καταφεύγουν στον παραδειγματισμό και στη βία ενάντια στα λαϊκά στρώματα που αντιστέκονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο σκοπός του συστήματος δεν ήταν τόσο να αρπάξει τις ψηφους της ΧΑ παρότι παίζει και αυτό το ρόλο του, αλλά κυρίως η κατατρομοκράτηση των ψηφοφόρων και υποστηρικτών της, που έστω έμμεσα τα βάζουν με σημαντικές πτυχές της Παγκοσμιοποίησης και των οργάνων της, ακόμα και με την ΕΕ, έστω και αν η ίδια η ΧΑ δεν τολμάει να βάλει θέμα ΕΕ.