Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΑΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου Π.Καζά
           Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή του κόσμου, στην ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Καζάς στην Σφενδάμη
το βράδυ της Πέμπτης.
Ο  υποψήφιος Δήμαρχος με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο έδωσε το στίγμα της πολιτικής του.
Σε ότι αφορά τους πρώτους στόχους και τις προτεραιότητες, ο υποψήφιος Δήμαρχος συζήτησε μεταξύ άλλων με τους κατοίκους της Σφενδάμης, την ανάγκη πόσιμου νερού που απασχολεί όλους τους κατοίκους εδώ και χρόνια.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος  Παναγιώτης Καζάς, αντιλαμβάνεται πλήρως την ευθύνη και την θέληση των κατοίκων όλης της Βόρειας Πιερίας για ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΑΛΛΑΓΗ και οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. 
Χωρίς παλαιοκομματικές αντιλήψεις, κομματικές αντιπαραθέσεις, προσωπικές φιλοδοξίες, για το καλό όλων των πολιτών του Δήμου.
Η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, η πίστη στους θεσμούς, η ισονομία, η ομαδικότητα και η αλήθεια πάνω απ' όλα και για όλα, θα είναι η σημαία και το λάβαρό της παράταξης μας.
Η νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται νέα, άφθαρτα πρόσωπα και μια ομάδα ανθρώπων που να γνωρίζουν τα προβλήματα του.

Με δεδομένη την αγάπη μας για το Δήμο, με δεδομένη τη θέληση μας να προσφέρουμε και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε συμπολίτη μας, σας καλούμε όλους να ενώσουμε την αγάπη μας για το Δήμο μας και να στρατευθούμε σε μια κοινή προσπάθεια για να πετύχουμε περισσότερους στόχους.