Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

16χρονος ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στη Χαβάη κρυμμένος στους τροχούς αεροπλάνου!

Ένας έφηβος επέζησε μετά από πτήση πέντε ωρών από την Καλιφόρνια για τη Χαβάη κρυμμένος στο χώρο ανάσυρσης των τροχών ενός αεροσκάφους, όπως έγινε γνωστό από την αεροπορική εταιρεία Hawaiian Airlines.

Ο 16χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, εντοπίστηκε από υπαλλήλους της εταιρείας αφού στο Μάουι η πτήση 45, προερχόμενη από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας. Οι υπάλληλοι ενημέρωσαν αμέσως τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία (FBI) επιβεβαίωσε ότι το αγόρι ταξίδεψε από το Σαν Χοσέ στο Μάουι κρυμμένο στο φρέαρ των τροχών. Η πτήση αυτή διαρκεί πάνω από πέντε ώρες.

Η Hawaiian Airlines δεν έχει κανένα στοιχείο για το πώς κατάφερε ο 16χρονος να επιβιώσει στα 38.000 πόδια και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν για τόσο μεγάλο διάστημα.

"Ανησυχούμε κυρίως για την υγεία του αγοριού που είναι απίστευτα τυχερό που επέζησε" ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, σημειώνοντας ότι οι συνεργάτες της στο Σαν Χοσέ "είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τις κρατικές υπηρεσίες στη διερεύνηση αυτού του επεισοδίου".


http://www.newsit.gr/