Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Άμεση καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου/ Ξεφτιλίστηκε με ντοκουμέντα ο Δένδιας στη Βουλή

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Άμεση καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου
Οι υποτακτικοί της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων υποδέχονται με τιμές
τον Γερμανό Πρόεδρο, τη στιγμή που ο ελληνικός λαός υποφέρει από τις μνημονιακές πολιτικές που έχει επιβάλει η χώρα του στην Ελλάδα. Χρέος της Ελλάδος είναι η απαίτηση των γερμανικών αποζημιώσεων και η καταβολή του κατοχικού δανείου και όχι οι επικοινωνιακές φιέστες που προσβάλλουν τις θυσίες των Ελλήνων.


Κυβέρνηση ψευτών και απατεώνων - Ξεφτιλίστηκε με ντοκουμέντα ο Δένδιας στη Βουλή



Περίγελος έγινε για ακόμα μία φορά ο ανύπαρκτος και επικίνδυνος υπουργός Προ - Πο, Νίκος Δένδιας από τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον φίλο τον σιωνιστών και τον μασόνων και θιασώτη της "ευνομίας παντού" που είχε το θράσος να δηλώσει πως: "εδώ και 18 μήνες δεν έχει πέσει ούτε μία μολότωφ στην Αθήνα".

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης προς τεκμηρίωση των τερατωδών ψεμμάτων του Δένδια παρουσίασε και κατέθεσε στα πρακτικά τα κάτωθι ντοκουμέντα:



6/12/13 Επεισόδια και εμπρησμοί με βόμβες μολότωφ στην Αθήνα στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο


13/12/13 Επίθεση με μολότωφ στο Α. Τ. Εξαρχείων


26/9/13 Επίθεση με εμπρηστική βόμβα σε πορεία κατά της Χρυσής Αυγής


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον αρχιτραμπούκο του ΚΚΕ, Σωτήρη Πουλικόγιαννη που σήμερα γρονθοκόπησε άνδρα των ΜΑΤ και δεν συνελήφθη, επειδή έχει ασυλία ως ψευδομάρτυρας κατά της Χρυσής Αυγής. Επιπλέον, την ίδια ώρα η μήτρα της τρομοκρατίας Νέα Δημοκρατία έχει αφήσει ελεύθερους όλους τους δολοφόνους - τρομοκράτες όπως τον Μαζιώτη, Ξηρό και εσχάτως τον Σακκά.

Για την φύλαξη των συνόρων τόνισε πως είναι έργο του ελληνικού στρατού, ενώ δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή θα αναδιοργανώσει την οικονομική αστυνομία, ώστε να παρεμβαίνει στο πολιτικό οικονομικό έγκλημα. Για την ασφάλεια των επισήμων επισήμανε πως θα πρέπει να λήξει αυτό το αίσχος με την αστυνομική φύλαξη και κάθε "επίσημος" που θέλει ασφάλεια, πρέπει να πληρώνει από την τσέπη του.
Τέλος, για την επίσκεψη του Γερμανού προέδρου δήλωσε πως η Ελλάς για τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο πρέπει να ψηφίσει νόμο στη Βουλή για συμψηφισμό του κατοχικού δανείου με το χρέος της Ελλάδας προς την Γερμανία.

Κλείνοντας, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο αμερικανοσιωνιστικό λόμπυ και τον Ντεήβιντ Χάρρις που επισκέφθηκε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Βενιζέλο - Τούρκογλου και του εξέφρασε την αγωνία του για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Είναι ενδεικτικό της υποτακτικής συγκυβέρνσηης πως εκπρόσωποι ξένων λόμπυ να παρεμβαίνουν στα εσωτερικά της χώρας, ώστε να αντιμετωπιστεί το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγήςπου εκπροσωπεί άνω του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών.