Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Βόρειας Πιερίας: Συγχαρητήρια στους βραβευμένους οινοποιούς του δήμου μας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Βόρειας Πιερίας
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους οινοποιούς του τόπου μας που συνεχίζουν να αποσπούν διακρίσεις και βραβεία, αξιοποιώντας το κλίμα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της βόρειας
Πιερίας, σε συνάρτηση με την πατροπαράδοτη γνώση και την σύγχρονη τεχνολογία.
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Βόρειας Πιερίας και ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης θεωρούν ότι επιτυχίες σαν κι αυτές που πέτυχαν επιχειρήσεις που εδρεύουν στο δήμο μας αξίζουν προβολής, καθώς δείχνουν το δρόμο με τον οποίο η τοπική επιχειρηματικότητα μπορεί να πετύχει και να ανέβει επίπεδο. Η προοπτική αυτή αξίζει να στηριχθεί από όλους μας, ατομικά αλλά και συλλογικά-θεσμικά.
Τα κρασιά των «Κελάρι Χρυσοστόμου», «Κτήμα Αδάμου» και «Οινοποιία Πιερία Ερατεινή» συνεχίζουν να βραβεύονται στις εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς που λαμβάνουν μέρος, με πιο πρόσφατους τον 14° Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης αλλά και τον διεθνή διαγωνισμό «Berlin wein Trophy 2014». Πρόκειται για αποτέλεσμα των μεθοδικών τους κινήσεων, που από την αρχή έγιναν πάνω σε γερές βάσεις.
Πλέον, οι Οινάμπελος Κολινδρού ΕΠΕ, Αδάμου Γ. & Υιός και Χρυσοστόμου Ν. και Η. έχουν κερδίσει την αναγνώριση σε μια απαιτητική και ανταγωνιστική αγορά όπως αυτή της παραγωγής κρασιού. Άξια αποτελούν πρεσβευτές του δήμου Πύδνας-Κολινδρού και πάνω στις επιτυχίες του μπορούν να στηριχθούν ευρύτερες προσπάθειες για τον τόπο μας στο άμεσο μέλλον.
Συγκεκριμένα, οι αφοί Χρυσοστόμου από το Κίτρος κατέκτησαν 3 χρυσά βραβεία και 2 χρυσά η Οινάμπελος Κολινδρού ΕΠΕ», στον 14° Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης. Η επιτυχία του κιτριώτη οινοποιού Αδάμου έλαβε χώρα στον διεθνή διαγωνισμό οίνου που έγινε το Φεβρουάριο στο Βερολίνο «Berliner wein Trophy 2014», με την κατάκτηση χρυσού βραβείου.

για την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Βόρειας Πιερίας

ο υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης