Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ενσωματώθηκε ο Μανζάνο/ Αποκλείστηκαν στο κύπελλο οι Νέοι

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Ενσωματώθηκε ο Μανζάνο 
Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία του Αιγινιακού για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, με τους παίκτες να επιστρέφουν στο γήπεδο μετά το χθεσινό ρεπό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα

η ομάδα μας την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Τύρναβο. Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Καταχά, όπου το παρόν έδωσε και ο νεοαποκτηθείς Ματίας Μανζάνο, αφού είχε νωρίτερα την πρώτη επαφή με το προπονητικό τιμ  αλλά και τους συμπαίκτες του.  Αναλυτικά περιελάμβανε ασκήσεις σε μικρούς χώρους με κύρια βάση τις αερόβιες προσαρμογές. Ευχάριστο είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο για το επόμενο παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Δημήτρης Κων/νίδης.

Αποκλείστηκαν στο κύπελλο οι Νέοι 
Την παρουσία της στον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας ολοκλήρωσε η ομάδα Νέων Κ19 της Π.Α.Ε. Αιγινιακός, αφού ηττήθηκε με 2-0 από την Αναγέννηση Σφενδάμης. Οι παίκτες του Βαγγέλη Μύθημη δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ η ομάδα μας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Κύρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40'.
Αναλυτικά έπαιξαν:  Κανδυλάπτης, Καραγιώργης, Κύρου, Αναστασιάδης, Πασσαλίδης, Μουρατίδης, Πατσιαβούρας, Μυσιούδης Α. (40' Μήτρου), Μαγούδης( 80' Παπαδόπουλος), Μυσιούδης Κ.(75'Μιχαηλίδης), Βαταμίδης .