Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Συνέχεια στο σερί ο Αιγινιακός, 3-0 τη Δόξα Δράμας.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Ακόμα μία νίκη πέτυχε ο Αιγινιακός που επικράτησε με 3-0 της Δόξας Δράμας στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης».  Το πρώτο ημίχρονο αν και ολοκληρώθηκε χωρίς
τέρματα με κάποιες ευκαιρίες να δημιουργούνται και για τις δύο ομάδες, στην επανάληψη ο Αιγινιακός ήταν κυρίαρχος σημειώνοντας τρία γκολ. Στο 50' ο Κωνσταντινίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα , ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του Κώστα Νικολαΐδη που συνέχισαν πιέζοντας για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συγκεκριμένα, στο 58' ο Χατζής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το 1-0 μετά από σέντρα του Πέντα. Στο 64' ο Μπελόν διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα μας με ένα πολύ ωραίο σουτ, ενώ πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Κ.Αχαλινόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με σουτ που χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε μέσα.


Διαιτητής:Σκούλας(Θεσσαλίας),Βοηθοί:Πετρόπουλος(Θεσσαλίας),Ρίγκος(Γρεβενών),4ος: Καραλιόλιος(Γρεβενών).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ.Νικολαϊδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Κων/νίδης, Ζούρκος (46'Φαμπίνιο), Χατζής, Πέντα, Μπελόν (83'Κ.Αχαλινόπουλος), Γκέσιος(72'Καρλάο), Κουτσοσπύρος.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Τ.Λευκόπουλος): Δαύκου, Κάσσος, Στόϊκος, Ρούτσης, Σιαπίλος, Χιντασέλι, Μπέκα, Μοσχάκης (69'Διαμαντόπουλος), Στεργιανός, Ετόβ, Θεοδωρέλης.