Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

«Ρουκέτες» Παπούλια: Πάρτε κεφάλια

Την αισιοδοξία του ότι το 2014 θα είναι μια καλύτερη χρονιά εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την καθιερωμένη υποβολή των ευχών για το νέο
έτος στο προεδρικό μέγαρο.
Ο κ. Παπούλιας εκτίμησε ότι η Ελλάδα θα έχει μια καλή Προεδρία της Ε.Ε. αλλά και ότι «μερικά πράγματα θα πάνε καλύτερα». Εξέφρασε δε την ελπίδα να καταφέρει η χώρα να βγει φέτος στις αγορές.
Ερωτηθείς αν εμφανίστηκε αισιόδοξος και ο υπουργός Οικονομικών στη μεταξύ τους συνομιλία, ανέφερε πως ο κ. Στουρνάρας «έχει μια αισιοδοξία μαχητική». 

«Κάθε μαχόμενος είναι αισιόδοξος ότι το αύριο θα είναι καλύτερο. Σε αυτούς συγκαταλέγομαι και εγώ. Πιστεύω ότι το αύριο θα είναι καλύτερο. Μιας συγκρατημένης αισιοδοξίας, για να μην απογοητευόμαστε», δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας.

Εκτίμησε επίσης πως πολιτικά τα πράγματα θα είναι ήρεμα. «Δεν θα έχουμε ανωμαλίες, όχι με την παλιά έννοια ανωμαλιών, αλλά των αναταράξεων», είπε.

Ευχές με τον Πρόεδρο αντήλλαξαν ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας, ο γραμματέας του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

zougla.gr