Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Με άγιο Βασίλη και παιδιά εργαζομένων, υποδέχθηκαν στον Δ.Δίου-Ολύμπου το 2014

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δ.Δίου-Ολύμπου
 ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Με άγιο Βασίλη και παιδιά εργαζομένων, υποδέχθηκαν στον Δ.Δίου-Ολύμπου το 2014
* Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ 2014 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ
ΧΘΕΣ, ΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
* Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ.
 Μια ξεχωριστή γιορτή πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον δήμο Δίου-Ολύμπου. Πέρα από τη συμμετοχή της ορχήστρας της 24ης τεθωρακισμένης ταξιαρχίας, στους χώρους του δημαρχείου βρέθηκαν ο άγιος Βασίλης καθώς και παιδιά εργαζομένων του δήμου.
Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ελευθερίου είχε ντυθεί άγιος Βασίλης για να δώσει χαρά σε αιρετούς, δημοτικούς υπαλλήλους και δημότες, κυρίως όμως για να δώσει δωράκια και χαρά σε παιδιά δημοτών καθώς και σε παιδιά δημοτικών υπαλλήλων, που με τις φωνούλες και τα γέλια τους είχαν πλημμυρίσει το δημαρχείο.
Με κουραμπιέδες και μελομακάρονα, που είναι τα πατροπαράδοτα γλυκίσματα αυτών των ημερών, ο δήμαρχος Γιώργος Παπαθανασίου κέρασε όλους τους συμμετέχοντες και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Επίσης, καλωσορίζοντας το 2014 ευχήθηκε: «Μακάρι το 2014 να είναι έτος αποστροφής του χθες, στροφής προς το μέλλον και επιστροφής στην ελπίδα που χάσαμε»!
Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης αφού ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους για την παρουσία τους, στη συνέχεια απευθύνθηκε σε δημότες και δημοτικούς υπαλλήλους και ευχήθηκε:
«Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά στην οποία εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για ένα νέο ξεκίνημα, που θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη μας. Προβλέπεται να είναι μια καθοριστική χρονιά, τόσο για την τοπική μας κοινωνία όσο και για την πατρίδα μας.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και προσωπικές επιτυχίες για όλους μας που επιλέξαμε να κατοικούμε στο μοναδικό τούτο τόπο του Δήμου Δίου – Ολύμπου».
Τέλος, η αντιδήμαρχος Σοφία Ζουρζούρα, από την πλευρά της, ευχήθηκε: «Ας μη στερέψουν οι ελπίδες και οι προσδοκίες μας. Ας παλέψουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη χρονιά».