Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
 Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρης Τσιμήτρης και οι συνεργάτες της
Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας,  
στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  από τη  Φιλαρμονική της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου,  το Σύλλογο  Κοκκινοπλιτών Ν.Πιερίας <<Ο ΟΛΥΜΠΟΣ>> και το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού «Το Ξαθέρι».
 Θερμές  ευχές για τον  καινούργιο χρόνο με κάλαντα δέχθηκε άλλωστε η κ. Σοφία Μαυρίδου από τον  Ποντιακό   Πολιτιστικό   Σύλλογο   Άνω Αγ. Ιωάννη ''ΑΡΓΟΣ'' , τη Γ.Ε.Χ.Α. Κατερίνης (Γονέων Ένωση Χριστιανική Αγωγή) , το  Σύλλογο Λιβαδιωτών Κατερίνης «Γεωργάκης Ολύμπιος» και το 1ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης.
 Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε τους συλλόγους για την παρουσία τους που -όπως σημείωσε- συμβάλουν με τον καλύτερο τρόπο στη διαμόρφωση ενός αισιόδοξου, 
χαρούμενου και ζεστού κλίματος που έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ και που προσμένουμε με ανυπομονησία να αισθανθούμε έστω και για το μικρό διάστημα των εορτών, προσέφερε κεράσματα και αντάλλαξε ευχές για Καλή Χρονιά. 
« Εύχομαι το 2014 να είναι ελπιδοφόρο, να χαρίσει στον κόσμο  υγεία,  ομόνοια, αγάπη, χαμόγελα  και να δικαιώσει τις προσδοκίες μας για ανάπτυξη και πρόοδο», δήλωσε η κ. Μαυρίδου.