Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γιάννης Μπουτάρης μιλάει για τη νέα σελίδα στη ζωή του

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γιάννης Μπουτάρης μιλάει για τη νέα σελίδα στη ζωή του
«Και η Αθηνά γελάει και η άλλη». Ήταν ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης που τον Οκτώβριο στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, μιλώντας για τη ζωή του, για την
απώλεια της επί 50 έτη συντρόφου του Αθηνάς, μίλησε και για τη νέα του σύντροφο. Μαζί της πέρασε την Πρωτοχρονιά στην Αυστρία και, χωρίς να σκέφτεται με «προεκλογικούς όρους», δεν παραβρέθηκε στη γιορτή για την αλλαγή του χρόνου στο λιμάνι της πόλης.
Για την ακρίβεια ένα βίντεό του παρουσιάστηκε στη μεγάλη γιορτή του δήμου, ενώ ο ίδιος ήταν στην Αυστρία με τη νέα του σύντροφο που είναι αυστριακής καταγωγής, σύμφωνα με το Έθνος.
Η μυστηριώδης γυναίκα, που δεν ξέρουμε καν το όνομά της, αφού ο ίδιος δήμαρχος, μιλώντας γι' αυτήν, δεν θέλησε να το αποκαλύψει, άλλαξε τα δεδομένα της ζωής του Γιάννη Μπουτάρη. Όπως ο ίδιος δήλωσε στην εκδήλωση της TEDx Academy, η μοναξιά τον τρόμαξε. Ετσι δύο χρόνια μετά την απώλεια της συζύγου του, αποφάσισε να αναζητήσει νέα σύντροφο, κάτι που ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αφού «ήμουν γέρος, δεν είχα, όμως, παραιτηθεί από την ερωτική διάθεση». Αναζητούσε, όπως λέει ο ίδιος, θαλπωρή, οικειότητα, έρωτα και όχι αντικατάσταση της συζύγου του. Η αναζήτηση αυτή είχε φόβους, είχε απογοήτευση, ώσπου γνώρισε τη σύντροφό του.
Ακούστε τον ίδιο τον Γιάννη Μπουτάρη να αφηγείται αυτό το κομμάτι της ζωής του στο βίντεο που ακολουθεί:
Πηγή: thestival.gr

http://www.enikos.gr/