Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ξεκίνησε και πάλι βασικός ο Λευτέρης Γκουδάρας στη νίκη του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας επί του Πυργετού

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πυργετός 2-0 Καλύτεροι οι γηπεδούχοι
Μπορεί ο Αχιλλέας να μην έπιασε τις καλές του γνώριμες εμφανίσεις στον αγώνα με την Λαρισινή ομάδα, κατάφερε όμως να πάρει δίκαια το τρίποντο αφού ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Αποστόλης Στύλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους από τους ποδοσφαιριστές του δεν είχαν πάρει πολύ μέχρι σήμερα, αλλάζοντας σχεδόν όλη του την ομάδα.
 Έτσι από πλευράς ομοιογένειας δεν πήρε αυτό που ο νεαρός προπονητής ήθελε, πήρε όμως μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το 1-0 για την ομάδα της Κατερίνης πέτυχε στο 13 με όμορφη κεφαλιά ο Ευαγγελόπουλος μετά από ωραία σέντρα του Κωτσιαρίδη που στο πρώτο μέρος ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων.
Από εκεί και πέρα ο Αχιλλέας πίεσε για το δεύτερο γκολ του οποίο δεν ήρθε μέχρι το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Παγκλίδη από αριστερά, ο επιθετικός του Αχιλλέα μπήκε μέσα στην περιοχή του Αγριόδημου και σέντραρε για να βγεί στην πορεία της μπάλας ο Νάκας και να καθαρίσει ουσιαστικά το παιχνίδι.

Κεφαλιά στο δοκάρι της φιλοξενούμενης ομάδας είχε στο πρώτο μέρος ο Κυρτέγος ο οποίος συνδύασε την επιστροφή του στην ενδεκάδα του Αχιλλέα, με καλή εμφάνιση.

Καλή η διαιτησία του Κουκούλα από την Μακεδονία με τους βοηθούς του Κούλα και Λιαρή από τον ίδιο σύνδεσμο.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Τζήμας, Γελαδάρης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τζιάμας, Παυλίδης, Κωτσιαρίδης (60΄ Τσαγκαράκης), Ευαγγελόπουλος, Παμλίδης, Κυρτέγος (80΄ Νάκας), Γκουδάρας (46΄ Τρικαλόπουλος)


Πυργετός: Αγριόδημος, Μαντζαφούλης, Πιρε, Ζιώγας, Πότσης, Λιάκος, Αργύρης, Καψιώχας, Καούνης, Διβανές, Καλφούτζος


http://pieriasport.blogspot.gr/