Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Κύμα… συμπαράστασης στον Χ. Τομπούλογλου που κατηγορείται για εκβιασμό!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... notioanatolika.gr
Μπορεί να μοιάζει απίστευτο όμως είναι πέρα ως πέρα αληθινό.
Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλ. Κυριακού» ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για εκβιασμό και συνεχίζει να κρατείται μέχρι να απολογηθεί το μεσημέρι
της Παρασκευής, έχει πολλούς και καλούς φίλους.
Οι οποίοι ευθαρσώς δηλώνουν στο facebook ότι δεν πιστεύουν τα όσα αποκαλύφθηκαν τα τελευταία 24ωρα και στέκονται στο πλευρό του ανεπιφύλακτα.
«Χάρη χρόνια πολλά φίλε και ψηλά το κεφάλι. Οι φίλοι σου είναι μαζί σου» πόσταρε ένας από αυτούς στο προφίλ του Χ. Τομπούλογλου ενώ μια άλλη κυρία σε... άπταιστα greeklish υποστηρίζει: «Τους εχθρούς πια τους ξέρεις. Ήρθε η ώρα να μετρήσεις τους φίλους. Καλό κουράγιο»!
Και οι δηλώσεις στήριξης και συμπαράστασης δεν σταματάνε εδώ. «χαρι μου όλα θα πανε καλα ας ερθουν στην Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-Ν.ΧΑΛΚΙΔΟΝΑ να παρουν πληροφοριες για το ΗΘΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!» ποστάρει μια άλλη φίλη του κατηγορούμενου ενώ ένας ακόμη φίλος του υποστηρίζει: «Χαρη χρόνια πολλά φίλε και ψηλά το κεφάλι. Οι φίλοι σου είναι μαζί σου»!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το προφίλ του Χ. Τομπούλογλου έχει δεχθεί τις τελευταίες ώρες – μετά τη δημοσιοποίηση της σύλληψής του δηλαδή - και πολλά like!