Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κασιδιάρης λίγο πριν φύγει για Αφγανιστάν!/ Κατέπεσε η σκευωρία τους και προσπαθούν να διασωθούν με γελοίες διαρροές

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κασιδιάρης λίγο πριν φύγει για Αφγανιστάν!

"Συνταρακτικές αποκαλύψεις" έκανε σήμερα πάλι το "'Εθνος" για το υπερόπλο του Ηλία
Κασιδιάρη (οπλοπολυβόλο RPK σύμφωνα με τους έγκυρους αναλυτές Ψαρά και Μπιντέλα).

Για όσους δεν παρακολούθησαν ειδήσεις απόψε, επαναλαμβάνουμε ότι η ναυαρχίδα του Μπόμπολα και όλα τα τσοντοκάναλα δημοσίευσαν φωτογραφία από παλαιότερο λογαριασμό του Ηλία Κασιδιάρη στο facebook με το όπλο που κρατά (η συγκεκριμένη φώτο είχε αναρτηθεί πριν κάποια χρόνια και είχε κάνει πάνω από 1000 like μέσα σε μία ημέρα...).

Για τους αδαείς των ΜΜΕ που πλάθουν σενάρια σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο όπλο είναι νόμιμο (δεν είναι kalashnikov, αλλά saiga 410) δεν είναι πολεμικό, αλλά ανήκει στην κατηγορία των κυνηγετικών και οποιοσδήποτε μπορεί να το προμηθευτεί με την ανάλογη άδεια κατοχής.
Ο πόλεμος εντυπώσεων λόγω παντελούς έλλειψης στοιχείων συνεχίζεται...




Κατέπεσε η σκευωρία τους και προσπαθούν να διασωθούν με γελοίες διαρροές

Κάποιοι γελοίοι τώρα που κατέπεσε παταγωδώς η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής παρουσιάζουν ως δήθεν ντοκουμέντα ασήμαντα στοιχεία που είναι γνωστά εδώ και μήνες. Ακόμα πιο απαράδεκτο είναι ότι προτού πάρουν οι βουλευτές μας στα χέρια τους τα στοιχεία της δικογραφίας αυτά έχουν διαρρεύσει από τις ίδιες τις ανακρίτριες στον Τύπο. Όλες αυτές οι γελοίες διαρροές που δεν σχετίζονται με καμία παράνομη πράξη εξευτελίζουν τους θεσμούς και κάθε έννοια δικαίου.