Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Νίκος Ζούρκος: « Κάθε αντίπαλος είναι ξεχωριστός»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Για το φετινό πρωτάθλημα, το παιχνίδι με τον Ηρακλή και τις διαφορές με την περσινή χρονιά, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού Νίκος Ζούρκος, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, aiginiakos.gr . Ο 24χρονος μέσος που αποτελούσε βασικό στέλεχος στην άνοδο της
ομάδας μας , συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, αποτελώντας έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση και αξία παίκτες.  Χωρίς να κοιτάζει μακριά και κρατώντας χαμηλά τους τόνους, είπε:
Για τον ανταγωνισμό στο φετινό πρωτάθλημα:
«Το πρωτάθλημα σαφώς και είναι πολύ διαφορετικό από πέρσι, διότι αρχικά υπάρχει διαφορά κατηγορίας. Πιστεύω ότι τώρα περισσότερο ρόλο παίζει η δύναμη και η αντοχή. Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος και κάθε ομάδα διεκδικεί τους δικούς της στόχους.  Όμως πιστεύω πως αν εμείς είμαστε σοβαροί και σιγά σιγά ξεπερνάμε τα εμπόδια δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».
Σχετικά με τους στόχους μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου:
«Προτεραιότητα μας είναι αρχικά να μην χάσουμε σε κανένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα εξετάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην χαλαρώσουμε καθόλου διότι το πρωτάθλημα είναι στην πιο κρίσιμη καμπή του.  Ο κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός και χρειάζεται ξεχωριστή προετοιμασία γι'αυτό και δεν θέτουμε μακροπρόθεσμους στόχους, δουλεύοντας κάθε εβδομάδα με το προπονητικό τιμ  για τον αγώνα της Κυριακής».
Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή:
«Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα γι'αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, όπως και όλα τα υπόλοιπα που προηγηθήκαν κι αυτά που έρχονται, με δεδομένο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά ξέροντας το καλό μας πρόσωπο και αν ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».