Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Τι δήλωσε ο βουλευτής Πιερίας Γ. Κωνσταντόπουλος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη για τον ενιαίο φόρο ακινήτων

"Εικασίες τα περί διαρροών στην ψηφοφορία για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Ούτε αντάρτικο υπάρχει", δήλωσε στο ΡΘ ο βουλευτής της ΝΔ στην Πιερία Γιώργος
Κωνσταντόπουλος. Στόχος μας, είπε, δεν είναι ρίξουμε την κυβέρνηση αλλά να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να γονατίσει η ύπαιθρος για να μην πληρώσουν 15 ευρώ παραπάνω στα αστικά κέντρα.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι μεταξύ των 60 και πλέον βουλευτών που είχαν χθες συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών για το θέμα της φορολογίας ακινήτων. 

Τόνισε πως την Κυριακή οι βουλευτές θα έχουν έτοιμες τις προτάσεις τους για τον ενιαίο φόρο ακινήτων με στόχο όπως είπε να αρθούν οι αδικίες. 

«Άλλο είναι να έχει κάποιος ένα παραθαλάσσιο αγροτεμάχιο στη Μύκονο και άλλο σε κάποια ορεινή περιοχή της Β. Ελλάδας. Είναι πράγματα διαφορετικά και δεν πρέπει να εξισώνονται» ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος. 

Σε ότι αφορά στον Γ. Στουρνάρα και της κριτικής που δέχεται ακόμα και από κυβερνητικούς βουλευτές, ο κ. Κωνστατόπουλος τον στήριξε λέγοντας πως όλοι ξέρουν τις μάχες που δίνει ο υπουργος οικονομικών. 

http://www.rthess.gr/