Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Γ΄Εθνική-Κύπελλο: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Μαχητής Τερψιθέας 2-1 Δίκαια στην επόμενη φάση

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στη Νεοκαισάρεια με τον τοπικό Αχιλλέα να παίρνει τη νίκη πρόκριση επι του αξιόμαχου Μαχητή Τερψιθέας. Δυο ομάδες οι οποίες δείχνουν μέχρι τώρα
ικανές για πολλά πράγματα σε αυτή τη νέα Γ΄εθνική κατηγορία.
Κι αυτό γιατί παίζουν καλό ποδόσφαιρο, έχουν καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούν ανά πάσα στιγμή να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο αυτής της κατηγορίας στον 3ο όμιλο τον οποίο μετέχουν.
Οι Κατερινιώτες ήταν καλύτεροι της Λαρισινής ομάδας που κατά διαστήματα όμως ξεδίπλωσε τις αρετές της στον αγωνιστικό χώρο. 
Η ομάδα του Απόστολου Στύλου πήρε την πρόκριση επειδή την ήθελε περισσότερο και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό της συνάντησης.

Προηγήθηκε μόλις στο 3΄με πανέμορφο γκολ του Νάκα, ο οποίος σε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Μαχητή Μπρέλλα.

Ο Αχιλλέας δε χαλάρωσε και πίεσε ζητώντας και δεύτερο γκολ αλλά σε μια στημένη φάση των φιλοξενούμενων, κατέφεραν να ισοφαρίσουν όταν σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Κυριάκος στο 12΄, ο Φλώρος με ωραία κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

pieriasport


Δείτε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο pieriasport:

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Μαχητής Τερψιθέας: Δηλώσεις Νίκου Σαββίδη