Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αιγινιακός 0-3/ Συνέντευξη τύπου

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πέρασε από τα Γιαννιτσά ο Αιγινιακός κερδίζοντας την Αναγέννηση με 0-3. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε αρκετές
ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Μόλις στο 8’  μετά από σέντρα του Πετκάκη, ο Σίκιμιτς έκανε το 0-1. Στο 17΄ο Μιτρόφ κάνει μια κούρσα από αριστερά, κάνει σέντρα και ο Κιβρακίδης πιάνει το γυριστό σουτ που με δυσκολία έδιωξαν οι αμυντικοί των Γιαννιτσών πάνω στη γραμμή.  Τρία λεπτά αργότερα ο Κουρούπης κάνει ένα καλό σουτ, αλλά εύκολα μπλοκάρει ο Τόλιος. Στο 40’ ο Πέντα δίνει πάσα στον αφύλακτο Φερνάντες  ο οποίος από τη μεγάλη περιοχή πλασάρει με τον Καραογλανίδη να αποκρούει με διπλή προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν το ίδιο, με τον Σίκιμιτς να ξαναχτυπάει στο 55’ όταν πλάσαρε ο Κιβρακίδης στον Φαμπίνιο που έπαιξε στον Σίκιμιτς και μέσα από τη περιοχή έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Κιβρακίδης στο 85’.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Αλέξης Αλεξίου): Καραογλανίδης, Τσιάμης (26΄Λαμπάκης), Κουρούπης, Παλάσκας, Χατζόγλου, Γιανκουλίκα (64’ Χατζηστεφάνου),  Μπαξεβάνος, Μοσχάκης, Καράμπελας, Φόκα, Αναστασίου.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Τόλιος, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Φερνάντες, Φαμπίνιο (86’ Γκατσολάρι), Πέντα (66’ Χατζής), Κιβρακίδης, Μιτρόφ (74’ Μιλόσκοβιτς), Σίκιμιτς.



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ






http://aiginiakos.gr/