Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΟ MEDITERRANEAN COLLEGE

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....MEDITERRANEAN COLLEGE
Το πρόγραμμα BSc (Hons) Networks and Security αποτελεί ένα από τα πιο εξελιγμένα προγράμματα Δικτύων Υπολογιστών στην Ελλάδα. Εξοπλίζει τους φοιτητές με τα κατάλληλα εφόδια για να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες δικτύων. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος η εκπαίδευση των
φοιτητών κινείται σε τρεις άξονες: τον τεχνικό, όπου θα μάθουν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν δίκτυα υπολογιστών, τον προγραμματιστικό, όπου θα αναπτύξουν ικανότητες ώστε οι λύσεις που σχεδιάζουν να είναι ασφαλείς και στεγανές και τέλος τον επιχειρηματικό, όπου θα μάθουν να σχεδιάζουν δίκτυα, τα οποία θα είναι κατάλληλα για τις επιχειρήσεις τις οποίες στελεχώνουν.


Παρακολουθώντας το πρόγραμμα BSc (Hons) Computer Science, οι φοιτητές θα διερευνήσουν τις πρακτικές και τις θεωρητικές πλευρές καθώς και τις μεθοδολογίες της ανάπτυξης και διατήρησης συστημάτων λογισμικού, ενώ παράλληλα θα αναπτύξουν τις απαιτούμενες τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες για να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της πληροφορικής. Στο πρόγραμμα, οι φοιτητές θα έρθουν σε επαφή με όλα τα τελευταία εργαλεία και μεθόδους της αγοράς, θα κάνουν πρακτική στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και, ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους, θα είναι σε θέση να αναπτύσσουν αξιόπιστα, αποτελεσματικά λογισμικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων.