Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Art 4 more από το μέλλον....Αφιερωμένο στην εικονική αφηγηματικότητα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... pinakio.blogspot.gr
To Art 4 More της ΈΔΡΑΣ έγινε πλέον θεσμός και σε λίγες ημέρες θα λάβει χώρα στο χώρο Βρυσάκι στο Μονασταράκι το 7οκατά σειρά. Μάλιστα το φετινό Art 4 More θα είναι αφιερωμένο στην εικονική αφηγηματικότητα.
Οι νέοι καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος σε αυτό θα καταπλήξουν με τα έργα τους όσους επισκεφτούν το Βρυσάκι χώρα καθώς με τα έργα τους κάποιοι θα ξεπεράσουν τα σύνορα της φαντασίας....Πάντα ανατρεπτικές οι εκθέσεις του Art 4 More αλλά αυτή την φορά εμπνευστές και διοργανωτές ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Ας πάρουμε τις ενότητες της έκθεσης μια προς μια...

Έκθεση VisualStorytelling
Έργα που ξετυλίγουν μέσα από τη σύνθεση τους ποικίλες αφηγηματικές δυνατότητες. Η εξιστόρηση δεν είναι γραμμική ή δομημένη, αλλά προκύπτει στον χώρο αλληλεπίδρασης του έργου με τον επισκέπτη. Όταν ο επισκέπτης διανύει το εικαστικό τμήμα του φεστιβάλ, η έκθεση ανοίγει αμέτρητες εκδοχές αφήγησης και συνειρμών, μέσα σε μια διαδρομή συνεχούς ανάγνωσης και ανακάλυψης.
Συμμετέχουν: Ελευθερία Αλεξανδρή, Έκτωρ Αποστολόπουλος, Γρηγορία Βρυττιά, Marta Grossi, Όλγα Ευαγγελίδου, Νατάσσα Ζάνου, Δημήτρης Καλυβιώτης, Νίκος Καναρέλης, Νίνα Κοταμανίδου,  Δήμητρα Λιάκουρα, Γιώργος Μαραζιώτης, Βασίλης Μπότουλας, Σταυρούλα Παπαδάκη, Κακάο Ροκς, Έρη Σκυργιάννη, Βασιλική Φενέκου.

Έκθεση Infographics

 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ