Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η διαθεσιμότητα οδηγεί σε απολύσεις, ύφεση και ανεργία/ εξελίξεις στην Παιδεία/ Απάντηση στον αδαή και ανιστόρητο Κεδίκογλου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Η διαθεσιμότητα οδηγεί σε απολύσεις, ύφεση και ανεργία
Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στην διαθεσιμότητα, που οδηγεί σε απολύσεις, ύφεση και ανεργία. Είναι ακόμη ένα άθλιο μέτρο που επιβάλουν οι τοκογλύφοι με στόχο την οριστική διάλυση της
οικονομίας μας και την αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου. Μόνη λύση για την Ελλάδα η άμεση καταγγελία της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή.


Για τις εξελίξεις στην Παιδεία
 Να πάψει η ξεπουλημένη στους τοκογλύφους κυβέρνηση να καταστρέφει το μέλλον των Ελλήνων μαθητών. Το ίδιο επικίνδυνοι είναι και οι επαγγελματίες συνδικαλιστές που δεν έχουν περάσει ούτε μία φορά στη ζωή τους από σχολική αίθουσα. Μόνο μία εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή μπορεί να ξανακάνει το ελληνικό σχολείο ναό της γνώσης και της καλλιέργειας υγιών προτύπων και αξιών.



Απάντηση στον αδαή και ανιστόρητο Κεδίκογλου

Ο αδαής Κεδίκογλου να μην ομιλεί περί γερμανών, διότι ο ίδιος και η ξεπουλημένη κυβέρνηση Σαμαρά είναι συνεργάτες των γερμανών τοκογλύφων, δοσίλογοι και υπηρέτες των συμφερόντων της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Για την ιστορία υπενθυμίζουμε στους ανιστόρητους νεοδημοκράτες ότι στον Μελιγαλά το 1944 μπήκαν οι κομμουνιστές, βίασαν, έκαψαν και δολοφόνησαν με τον αθλιότερο τρόπο ανήλικα παιδιά, γυναίκες και υπερήλικες.

Δήλωση Κεδίκογλου στον ΑΝΤ1: «Θέλω να υπογραμμίσω ότι οι Χρυσαυγίτες μπήκαν σαν τους Γερμανούς στον Μελιγαλά»

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου