Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωση υποψηφιότητας για το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού από το Δ. Παπάζογλου

“Άρχισαν τα όργανα” στη βόρεια Πιερία

Μια νέα πρωτοβουλία πολιτών από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού διεκδικεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές τη διοίκηση του Δήμου. Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι ο Δημήτρης Παπάζογλου, πολιτικός μηχανικός από το Αιγίνιο, με μεγάλη πείρα και γνώση σε θέματα διοίκησης, έργων και ανάπτυξης, όπως και πλούσια πολιτική διαδρομή στο χώρο της αυτοδιοίκησης.


Η δημοτική μας παράταξη είναι ανεξάρτητη από τα κόμματα, δεν διεκδικεί χρίσμα από κανένα και φιλοδοξεί να εκφράσει όσους αγωνιούν για τον τόπο μας και είναι πρόθυμοι να συμβάλλουν στην αναγέννησή του.

Προτεραιότητες του κ. Παπάζογλου σύμφωνα με την ανακοίνωσή του αποτελούν μεταξύ άλλων:

‣ Η οικονομική ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας η οποία διαθέτει εξαιρετικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, για ευκαιρίες απασχόλησης, κυρίως για τους νέους, με τον Δήμο πρωταγωνιστή και αρωγό στην προσέλκυση επενδύσεων και όχι απλό παρατηρητή που βολεύεται στην απραξία του. Θα συγκρουστούμε με το κράτος και με όσους υπονομεύουν το μέλλον μας (μέσω της λειτουργίας των διοδίων,
της απομάκρυνσης υπηρεσιών κ.λπ).
‣ Η καθημερινότητα του πολίτη με καλύτερες υπηρεσίες που να βελτιώνουν τη ζωή του, με κοινωνική φροντίδα για τους οικονομικά ασθενέστερους και τους ηλικιωμένους.
‣ Για καλύτερη οργάνωση και απόδοση των υπηρεσιών του Δήμου, η εξάλειψη κάθε είδους τοπικών διακρίσεων κ.λπ.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Παπάζογλου

Γεννήθηκε στο Αιγίνιο το 1949. Το 1964 πήγε στη Θεσσαλονίκη στο Ε’ Λύκειο και στη συνέχεια στο Πολυτεχνείο. Το 1972 απέκτησε το δίπλωμα του πολιτικού μηχανικού και άσκησε το επάγγελμα αυτό μέχρι πρόσφατα.

Ως μηχανικός ασχολήθηκε με την επίβλεψη και την διοίκηση (management) πολύ μεγάλων έργων υποδομής για 30 και πλέον χρόνια.
 Υπήρξε συνδικαλιστής στο χώρο των μηχανικών και πολιτικό στέλεχος της αριστεράς για πολλά χρόνια με ιδιαίτερη ευθύνη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Θεσσαλονίκη. Ήταν για 8 χρόνια δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σήμερα ζει μόνιμα στην Μεθώνη και είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Έφη Μητσοπούλου και έχουν ένα παιδί.

http://katerini-news.gr