Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΟΑΕΕ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥ.ΡΙΖ.Α Νομού Πιερίας
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με τα μέλη της Ν.Ε. Πιερίας Καστόρη Στέργιο, Παντελιάδη Νίκο και Πουζουκλίδου Σωτηρία επισκέφθηκε σήμερα τον ΟΑΕΕ Κατερίνης, όπου οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 48ωρη απεργία. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις στο Δημόσιο, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει
στη διαθεσιμότητα -μεταξύ άλλων-συνολικά 1200 εργαζόμενους του Υπουργείου Εργασίας μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν κάνει διακοπές: μέσα στον Αύγουστο ανακοινώνει χιλιάδες ακόμα ανθρωποθυσίες, στο βωμό των Μνημονίων και της τρόικας. Ελπίζουν να μας πιάσουν στα “μπάνια του λαού”, για να περάσουν χωρίς αντιδράσεις τα νέα βάρβαρα μέτρα τους, που θα αυξήσουν τη φτώχεια και την ανεργία. Όμως ο λαός δε θα τους το επιτρέψει: θα ανατρέψει την πολιτική τους και θα πάρει την κατάσταση της χώρας στα χέρια του.
Ο Στεργιος Καστόρης στη συζήτηση με τους εργαζόμενους επανέλαβε την απόφαση του Συριζα ,οτι σε καμία περίπτωση δεν θα αναγνωρίσει αυτές τις παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες και θα τις ακυρώσει στην πράξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το λαό σε ένα μαζικό, ενωτικό, κοινωνικό μέτωπο και με ανυποχώρητους αγώνες να καταφέρουμε να κάνουμε τα Μνημόνια παρελθόν και να ανοίξουμε δρόμο στην ελπίδα, με κυβέρνηση της Αριστεράς!




ΣΥ.ΡΙΖ.Α Νομού Πιερίας