Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν κοιτάς καλύτερα να βάλεις κανένα ένσημο; Ένα όνομα κουβαλάς, κι αυτό!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Αντώνη Μάντζιο
                                του Αντώνη Δ. Μάντζιου, οικονομολόγου
Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν κοιτάς καλύτερα να βάλεις κανένα ένσημο, να ζήσεις χωρίς την προίκα του ονόματος και μετά να κρίνεις τους διαγωνισμούς για τις προσλήψεις στο δημόσιο;
     Προσλήφθηκα στο ΙΚΑ μετά από Πανελλήνιο διαγωνισμό πτυχιούχων για τα ασφαλιστικά
ταμεία το 1983. Με πολύ διάβασμα και χωρίς μέσον. Ούτε είχα, ούτε το επιδίωξα. Γι αυτό και με έστειλαν στα νησιά.
    Και θάρθεις εσύ σήμερα να αφήσεις αιχμές και για την πρόσληψή μου; Να αξιολογήσεις  τους διαγωνισμούς που  προσλήφθηκα εγώ και τόσοι συνάδελφοι μου;
     Αν βάλλατε χέρι μέχρι και στους διαγωνισμούς, αν το ρουσφέτι σαν Μητσοτακέικο  ήταν και είναι νόμος αντί να τα βάζετε μαζί μας καλύτερα εσείς να πάρετε πόδι. Εσείς και όλη η σαπίλα που εκπροσωπείται, όλο το κομματικό κατεστημένο του δικομματισμού.
     Ακόμα και αυτοί που προσλάβατε με ρουσφέτι έχουν δικαίωμα να εργαστούν αρκεί να μην τους έχετε στο χέρι αρκεί να υπάρχει αξιοκρατία και όχι κομματοκρατία ούτε τρομοκρατία κύριε Μητσοτάκη.
      Γιατί με τα κριτήριά σας είμαστε σίγουροι ότι θα διώξετε τους ικανούς θα κρατήσετε τα δικά σας παιδιά και θα προσλάβετε πάλι τα δικά σας παιδιά γιατί σας έγινε συνήθεια κ. Μητσοτάκη.
     Και όπως σήμερα υπερασπίζεστε το ΑΣΕΠ έτσι ακριβώς υπερασπίζατε τις προσλήψεις του μπαμπά σας τότε που στην Κατερίνη ρωτάγανε τα δικά σας  παιδιά ποια είναι η πρωτεύουσα της Πιερίας και τα προσλαμβάνανε αξιοκρατικά. Τα κάνατε και θα τα ξανακάνετε κ. Μητσοτάκη.
      Και κάτι ακόμα. Τα γραφεία μας και τα έπιπλά μας τα αγοράσαμε με δικά μας λεφτά, με τον ιδρώτα χωρίς χορηγούς και ξεχασμένα απλήρωτα τιμολόγια.

      Μπορεί να μας βγάλατε πριν την ώρα μας στη σύνταξη δεν σημαίνει όμως ότι θα προσβάλετε την αξιοπρέπειά  μας. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Για ότι κάνατε για ότι κάνετε κύριε Μητσοτάκη. Μόνο βιαστείτε. Γιατί δεν θα προλάβετε ούτε εσείς ούτε η κυβέρνησή σας Κυριάκο Μητσοτάκη.