Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Εκδρομή, εκδήλωση μπλουζάκια και εισιτήρια διαρκείας από τον Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983
Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πολύ καλή. Διαθέσαμε αρκετά εισιτήρια διαρκείας και συνεχίζουμε. Διαθέτουμε εισιτήρια διαρκείας για την θύρα 15(λίγα μείνανε πλέον) αλλά και σε όλες
τις άλλες θύρες. Όμως ΑΕΚ δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα. Και η μάνα ΑΕΚ μας χρειάζεται κοντά της. Πρεπε να είμαστε κοντά της για να πανηγυρίσουμε τίτλους και να έχουμε χαρές στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Έτσι όπως μπορεί ο καθένας να στηρίξει τα τμήματα με εισιτήρια διαρκείας.

Διοργανώνουμε ημερήσια εκδρομή(μπάνιο και άλλα) την Κυριακή 25 Αυγούστου στον Βόλο για τον φιλικό αγώνα με την Νίκη Βόλου. Να βρεθούμε δίπλα στην μεγάλη μας αγάπη με πολύ σύνθημα και τραγούδι. Αλλά να τιμήσουμε και την Νικ Βόλου με την παρουσία μας που γιορτάζει. Πάντα τιμούσε και τιμάει την ΑΕΚ αυτή η προσφυγική ομάδα.

Διαθέτουμε  μπλουζάκια για τα 30 χρόνια του συνδέσμου μας ''30 χρόνια εκδρομές στα πέταλα του κόσμου στο αίμα μου η προσφυγιά η ΑΕΚ οδηγός μου''.Oπως και για τους παλιούς που στηρίξανε τον σύνδεσμο τα πρώτα χρόνια τα THE FIRST GENERATION!!!και τα γυναικεία μας μπλουζάκια που αρέσανε και αυτά πάρα πολύ.
Όσοι τα θέλουνε στηρίζοντας έτσι την προσπάθειά μας, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλ.2351037727-6937163105 και w.up 6980759770.

Ετοιμαζόμαστε και για το BEACH SOCCER την Τετάρτη 28 Αυγούστου με τέσσερις ομάδες του συνδέσμου.  Η συμμετοχή είναι 10€ με το μπλουζάκι έκπληξη που θα παίρνει όποιος συμμετέχει.
Θα ακολουθήσει ψήσιμο,φαγοπότι με παγωμένες μπίρες.

Κάτω από τον Όλυμπο και λίγο πριν τον Πύργο τον Λευκό ΑΕΚΑΡΑ σε αγαπώ!!!