Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο «πολυμήχανος» Skoumas «σάρωσε» στο διαγωνισμό Accolade στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και ο ίδιος χορεύει....τρανς

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... pinakio.blogspot.gr
Ο 24χρονος σκηνοθέτης Γιώργος Σκούμας Παπανικολάου απέσπασε 2 διεθνή βραβεία για την αριστουργηματική ταινία του, ενώ έχει κάνει θραύση στοyoutube με το «Χορεύω τρανς» μιλά στο
Πινάκιο

Κύριοι του υπουργείου Πολιτισμού δεν θα συγχαρείτε ποτέ τον Έλληνα νεαρό σκηνοθέτη που χωρίς budget έφτιαξε το αριστουργηματικό«The Designer»;

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου 

Η τρέλα δεν είναι η μόνη που πάει στα βουνά...αλλά και το ταλέντο. Στην Άρτα -την ξεχασμένη από το «αθηναϊκοκεντρικό» κράτος- ένας 24χρονος αποδεικνύει με τις ιδέες του και τη δουλειά του πως ο Έλληνας στιγμή δεν παύει να είναι πολυμήχανος, αρκεί να αγνοεί δωσίλογες κυβερνήσεις και διεθνείς τοκογλύφους.
Ο λόγος για τον Γιώργο Σκούμα Παπανικολάου  ο οποίος πριν λίγους μήνες
απέσπασε δύο βραβεία Αριστείας και Σκηνοθεσίας η μεσαίου μήκους ταινία δράσης «The Designer» του, στο διαγωνισμό Accolade στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Η ταινία γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου με μια κάμερα Canon 550D και μία goPro, χωρίς επαγγελματίες ηθοποιούς και με τη μουσική επένδυση του Νίκου Σαλωνίτη, η παραγωγή της οποίας δεν έγινε σε επαγγελματικό στούντιο, αλλά σε κάποιο σπίτι και το budget της μηδενικό παρακαλώ.
Την ίδια ώρα είχε κάνει θραύση στο youtube το βίντεοκλιπ του («Χορεύω τρανς) το οποίο κοντεύει να αγγίξει τις 500.000 προβολές.
Πέρα από αυτά ανεβάζει και πολλά βίντεο κωμικά και παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογραφία.
Ο 24χρονος μιλά στο Πινάκιο για την επιτυχία της ταινίας του «The Designer», για το «Χορεύω τράνς», για τα κωμικά βίντεο αλλά και για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Άρτα και την Ήπειρο.

 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

pinakio.blogspot.gr