Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σχόλιο του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πιερίας για την χθεσινή συνέντευξη τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Έκπληξη αλλά και θυμηδία προκαλεί η χθεσινή συνέντευξη του γραμματέα της ΝΕ Πιερίας του ΠΑΣΟΚ
Έκπληξη γιατί ζητάει από τους πολίτες να δώσουν λίγο χρόνο και χώρο για να τους ακούσουν. Λες και δεν ζει σε αυτόν τον τόπο και δεν ξέρει οτι το μόνο που έχει απομείνει στον Ελληνικό λαό -λόγω της ανεργίας- είναι ο χρόνος. 

Θυμηδία γιατι θέλουν λέει, τους αγνούς, δημοκρατικούς, προοδευτικούς ψηφοφόρους, την ίδια ώρα που συμμετέχουν και συγκυβερνούν με την πιο ακραία μορφή δεξιάς διακυβέρνησης μεταπολιτευτικά.

Η μνημονιακή πολιτική που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τη συστέγαση στη δεξιά του Αντώνη Σαμαρά, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών για τον σημερινό του χαρακτήρα. Αντιλαϊκό, νεοφιλελεύθερο, συντηρητικό, επικίνδυνο για τον ελληνικό λαό. Συνένοχο στα καθημερινά εγκλήματα απέναντι στους εργαζόμενους και την ίδια την δημοκρατία.

Εναλλακτική πολιτική με φθαρμένα και χρεοκοπημένα υλικά δεν γίνεται. Οι προοδευτικοί πολίτες, κάθε δημοκράτης, συμπαρατάσσεται απέναντι στα μνημόνια της φτώχειας και της εξαθλίωσης, απέναντι στα κόμματα της συγκυβέρνησης που εφαρμόσανε και εφαρμόζουνε αυτήν την πολιτική.