Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Καλώς ήρθατε, κύριε Δημόπουλε, στα μέρη μας και …καλό καλοκαίρι!

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Κ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

   Τελικά, κάποια πράγματα τείνουν να γίνουν θεσμός σ’ αυτόν τον τόπο. Ένα
απ’ αυτά είναι και οι καλοκαιρινές διακοπές του δημοτικού συμβούλου (επικεφαλής) της αντιπολίτευσης κυρίου Δημόπουλου στα μέρη μας. Μας τιμά φυσικά ιδιαίτερα η παρουσία του και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Όπως θεσμός έχει γίνει πλέον και η ετήσια καλοκαιρινή του παρέμβαση στα δρώμενα του τόπου μας. 

Έτσι και φέτος, πριν αφεθεί στη θερινή του ραστώνη θυμήθηκε τον τουρισμό, τα σκουπίδια, τους αγρότες κλπ, κλπ. Δεν θα μπούμε βέβαια στον κόπο να απαντήσουμε, για μια ακόμη φορά, σε ευχολόγια και αναθέματα ανθρώπου που με αυτά που λέει αποδεικνύει , ακόμη μια φορά, ότι πράγματι ζει εκτός τόπου. Και πολύ φοβάμαι και εκτός χρόνου. 
Όλοι όμως εμείς που 365 μέρες τον χρόνο παλεύουμε καθημερινά αλλά και οι κάτοικοι αυτής της περιοχής ξέρουμε πολύ καλά ότι στη χειρότερη εποχή που έχει ζήσει η χώρα και ιδίως η τοπική αυτοδιοίκηση τα τελευταία 50 χρόνια, είμαστε ΕΔΩ. Παρόντες στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα. Μαζί με το ελάχιστο αλλά αξιέπαινο προσωπικό του Δήμου πασχίζουμε και δίνουμε λύσεις.
Κύριε Δημόπουλε, όποτε θέλετε κοπιάστε είτε από το Δημοτικό Συμβούλιο, είτε από το Δημαρχείο για να σας θυμίσουμε ακόμη μια φορά τα έργα που εκτελούνται σήμερα, γι αυτά που δημοπρατήθηκαν και ξεκινούν άμεσα, για τις μελέτες που έγιναν αλλά και γι αυτές που είναι σε εξέλιξη.
Δεν σας ακούσαμε όμως μια φορά να κάνετε αναφορά γι αυτά που παραλάβαμε (τεράστια χρέη, πλήρη διάλυση υπηρεσιών και υποδομών) προφανώς για να μη στενοχωρήσετε κάποιους πολιτικούς σας φίλους, αλλά και για την απαξίωση των δήμων από τη σημερινή κυβέρνηση.
Τέλος, συμφωνούμε μαζί σας και είμαστε απόλυτα αντίθετοι με τις απολύσεις εργαζομένων από τους δήμους αλλά και ευρύτερα, ωστόσο τις αντιμνημονιακές σας κορώνες να τις στρέψετε αλλού. Και κυρίως στα αρμόδια όργανα του κόμματός σας, του οποίου, αν δεν κάνω λάθος, αποτελείτε υψηλόβαθμο στέλεχος.
Αυτά. Καλή διαμονή στα μέρη μας. Καλό καλοκαίρι. Καλές διακοπές!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ