Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην Ολυμπιακή Ακτή

 ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ

Σε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις οδών, εντός του οικισμού της Ολυμπιακής Ακτής,  οι οποίες συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών προχώρησαν σήμερα συνεργεία της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν στη βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της Ολυμπιακής Ακτής, με έμφαση στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα ήταν μέχρι πρότινος διαστρωμένο με χαλίκι ή υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες κ.λ.π.


«Με τις συγκεκριμένες ασφαλτοστρώσεις στην Ολυμπιακή Ακτή ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων, ενώ βελτιώνεται άμεσα η οδική ασφάλεια και διευκολύνονται οι μετακινήσεις κατοίκων και επισκεπτών. Συνεχίζουμε συντονισμένα, στο σύνολο των οικιστικών περιοχών του Δήμου την εκ βάθρων αποκατάσταση του οδοστρώματος, όπου αυτή κριθεί απαραίτητη από την υπηρεσία μας» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος.

Γενικότερα, στον Δήμο Κατερίνης με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα σε όλο το οδικό δίκτυο.