Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Ενισχύεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

 Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται εργασίες διαγράμμισης, που οριοθετούν την κυκλοφορία, σε τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας
της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και συγκεκριμένα στη 13η επαρχιακή οδό Καστανιά-Ρυάκια και στην 3η επαρχιακή οδό Εξοχή-Τόξο-Καταλώνια.


Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα διαγραμμίσεων της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και την αποφυγή ατυχημάτων κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, που η ορατότητα είναι περιορισμένη.


Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας αποτελούν έργα που διασφαλίζουν συνθήκες ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και γι΄αυτό το λόγο η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας πραγματοποιεί στοχευμένες και απαραίτητες παρεμβάσεις,  που βελτιώνουν τις συνθήκες οδήγησης και συνδράμουν στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των οδηγών.


Σε καθημερινή βάση μηχάνημα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μετά και την υπογραφή της σύμβασης του έργου προμήθεια υλικών διαγράμμισης από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας,  προϋπολογισμού 103.655,00€ (με ΦΠΑ 24%), υλοποιεί απαραίτητες εργασίες διαγράμμισης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μεταβαίνει  στο σημείο των εργασιών και επιβλέπει  τις παρεμβάσεις, διαπιστώνοντας την ταχύτητα και την ποιότητα των εργασιών.


Το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και περιλαμβάνει εργασίες -που εκτελούνται σε καθημερινή βάση -για τη συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, με επίκεντρο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.