Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

4ος ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPERMOTO S1 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΘ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο 4ος ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPERMOTO S1 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ( 14 και 15 Ιουλίου) ο 4ος γύρος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto S1 , με την υποστήριξη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης –  Αντιπεριφέρειας Αθλητισμού Κεντρικής Μακεδονίας και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
Τον αγώνα ανέλαβε να διοργανώσει η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ) με την συνεργασία των λεσχών ΛΕ.Ν.Ο.Ε, ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ. και Μ.Ο.Θ.
Οι σημαντικότεροι Ευρωπαίοι οδηγοί θα προσφέρουν άφθονο θέαμα συμμετέχοντας στον 4ο από τους 6 αγώνες  του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος S1, ενώ παράλληλα θα γίνει και αγώνας του βαλκανικού πρωταθλήματος με πολλές ελληνικές συμμετοχές.
Οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους «μάγους» της πλαγιολίσθησης με δύο τροχούς, στην πίστα καρτ DRIVE PARK, στο Νέο Ρύσιο. Η υψηλών προδιαγραφών πίστα που βρίσκεται στο 15ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας  θα διαμορφωθεί ειδικά για τους αγώνες supermoto με προσθήκη χωμάτινης διαδρομής ανεβάζοντας σημαντικά τον βαθμό δυσκολίας αλλά και το θέαμα κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων.
Τα ελεύθερα και χρονομετρημένα  δοκιμαστικά του Σαββάτου θα ξεκινήσουν στις 11.00 πμ  και θα ολοκληρωθούν στις 16.10 μμ.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσει με warm up στις 9.30 πμ και θα ολοκληρωθεί με τον τελευταίο αγώνα στις 15.30 μμ.