Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

«Πουλάει» ο Αιγινιακός - Η διπλή παραίτηση Φουρτζίου

Τα τελευταία χρόνια ο Αιγινιακός αποτελεί σκαλοπάτι για νέους ποδοσφαιριστές.

Ο Σάββας Τοπαλίδης ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην ιταλική Μονόπολι (διαβάστε εδώ). Τα τελευταία χρόνια η ομάδα της βόρειας Πιερίας αποδεικνύεται πως είναι σκαλοπάτι για νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κάνουν γεμάτη χρονιά και μεταπηδούν είτε σε μεγαλύτερες εντός των συνόρων ομάδες ή στο εξωτερικό.
- Ο Κυριάκος Κιβρακίδης έπαιξε σε 16 ματς (είχε και 4 γκολ) στο πρώτο μισό της σεζόν 2013-2014 και πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο.
- Ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος έκανε 22 συμμετοχές και 4 γκολ με τον Αιγινιακό τη σεζόν 2014-2015 και την επομένη πήγε στο Βέλγιο, στη Σιντ Τρούιντεν.
- Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης με 27 συμμετοχές στον Αιγινιακό τη σεζόν 2016-2017, την επομένη πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης.
Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Απόστολου Φουρτζίου σε βάρος του Αιγινιακού
Η προσφυγή του Απόστολου Φουρτζίου σε βάρος του Αιγινιακού εκδικάστηκε τη Δευτέρα (25/05) στην Α' ΕΕΟΔ και το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία κάνει λόγο για διπλή παραίτηση του ποδοσφαιριστή.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής έκανε γνωστό ότι ο Φουρτζίου παραιτήθηκε του αιτήματος απαγόρευσης μεταγραφών και από το ποσό των 1.000 ευρώ σε ό,τι αφορά στην αποζημίωση. Από την άλλη πλευρά η ΠΑΕ Αιγινιακός συνομολόγησε οφειλή 2.500 ευρώ.