Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΚΩΝ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Είναι γεγονός ότι ζούμε σε μία εποχή μεγάλων αβεβαιοτήτων αλλά και μεγάλων προκλήσεων.
 Η τοπική αυτοδιοίκηση διαδραματίζει διαχρονικά σημαντικό ρόλο στην επίλυση πολλών και πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του δήμου μας.
Βασικά συστατικά στην κατεύθυνση αυτή  η ανεξαρτησία και η αυτοτέλειά της, η ενότητα και η συλλογικότητα, η συμμετοχή και ο εθελοντισμός, η διαβούλευση και η συναίνεση σε όλα τα επίπεδα για τη λήψη αποφάσεων, η προσφορά και το πνεύμα συνεργασίας στην πράξη.
       
       Η υποψηφιότητα του Γιώργου Νταντάμη, ενός ανθρώπου με βαθιά επιστημονική κατάρτιση, ευρύ πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας, μα πάνω απ’ όλα με εξαίρετο ήθος, μπορεί πραγματικά να αποτελέσει την ιδανικότερη επιλογή στην ανανέωση του πολιτικού τοπίου στο δήμο Κατερίνης.
Είναι εξαιρετική τιμή για μένα η πρόταση του να συμπορευτώ μαζί του σε αυτό τον όμορφο αγώνα,  με σεβασμό στους συνδημότες μας και στην πολυχρωμία των απόψεων, με συνέπεια και αξιοπιστία στις αμοιβαίες δεσμεύσεις μας, μακριά από μικροκομματικούς υπολογισμούς και κοντόφθαλμα συμφέροντα, έχοντας μαζί μου ως συνοδοιπόρους, ενεργούς πολίτες του  Δήμου  Κατερίνης.
Ανακοινώνω λοιπόν με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας την απόφασή μου να συστρατευτώ μαζί του, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τις προϋποθέσεις για έναν Δήμο γόνιμου διαλόγου με θέσεις και προτάσεις, χωρίς αποκλεισμούς.
ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ.
Με εκτίμηση
Πολύκαρπος Κων. Παπαγεωργίου

          Οικονομολόγος