Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Διακοπή νερού στην Τοπική Κοινότητα Ασώματα του Δήμου Βέροιας λόγω βλάβης στον αγωγό του Συνδέσμου Ύδρευσης Αλεξάνδρειας

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι:

Σήμερα Τρίτη 05 Ιουνίου 2018 διαπιστώθηκε βλάβη στον αγωγό του Συνδέσμου Ύδρευσης Αλεξάνδρειας, από τον οποίο υδροδοτείται κυρίως η Τοπική Κοινότητα Ασώματα του Δήμου Βέροιας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα λειψυδρίας, στην Τοπική Κοινότητα. Το δίκτυο ύδρευσης των Ασωμάτων ενισχύεται και από το νερό της ΔΕΥΑΒέροιας.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών και να περιορίσουν κατά το δυνατόν την κατανάλωση.
Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒέροιας είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση.
Τεχνικά συνεργεία θα αποκαταστήσουν τη βλάβη το γρηγορότερο δυνατόν.  Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την πολύωρη αναστάτωση που θα υποστούν, αλλά η βλάβη δεν έγινε σε δικό της αγωγό.