Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Διεθνής αγώνας 5ος AlmiraMAN 2018! Στις 12-13 Μαίου

 Ο αγώνας-θεσμός πλέον που προσελκύει αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο!!

Τρία αγαπημένα και πιο διαδεδομένα αθλήματα σε ένα κοινωνικό γεγονός, που συσπειρώνει όχι μόνο την κολυμβητική, τρεξιματική και ποδηλατική δύναμη της κοινωνίας αλλά και όλες τις δομές αυτής!!!


Αθλητικές οργανώσεις, ιατρικοί σύλλογοι και όλες οι ομάδες κοινού ενδιαφέροντος συρρέουν πριν αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων και ανταλλάσσουν εμπειρίες, γνώση, και συναισθήματα!!
Οι μεγάλες οργανωτικές επιτυχίες των προηγούμενων ετών εξασφαλίζουν στους αθλητές αλλά και στους θεατές την απόλυτη εμπειρία και φέτος!!


Η ασύγκριτη θέα του Ολύμπου και τα γαλανά νερά της Πιερίας δίνουν το δικό τους χρώμα στην ήδη πολύ όμορφη και μελετημένη διοργάνωση


Το Almiraman 2018 περιλαμβάνει για τους αθλητές :
1. Διαδροµή Halfiron, προβλέποντας κατά σειρά 1.900 μ. κολύμβησης, 90 χλµ. Ποδηλασίας και 21,1χλµ. τρέξιμο!
2. Sprinttriathlon προβλέποντας κατά σειρά 750 µ. κολύμβησης, 20 χλµ. ποδηλασίας και 5 χλµ.τρέξιμο.
3. Κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης σε απόσταση 1.000 μ, 2.500 μ. και 5.000 μ. 
Οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν μέρος ατομικά ή ομαδικά – σκυταλοδρομία.
Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα για τις οικογένειες να συμμετάσχουν με την οικογενειακή σκυταλοδρομία, με τα διάφορα παιχνίδια όπως το Junior Survivor αλλά και να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες που θα γίνονται στον χώρο.


Το καθιερωμένο Pasta Party πάντα απαραίτητο. 
Ομιλίες από καταξιωμένους προπονητές και επιστήμονες του χώρου θα φροντίσουν για την ενημέρωση όλων.


Αγώνες και παιχνίδια για όλους τους φίλους, παρουσιάσεις συλλόγων με πλούσιο πρόγραμμα, και εμπορικοί εκθέτες θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.Το σύνολο των τριαθλητών και συνοδών, που αναμένεται να φιλοξενηθούν στην Κατερίνη κατά την διάρκεια του AlmiraMan 2018 περιλαμβάνουν κορυφαία ονόματα του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με αθλητές διεθνούς φήμης.



Το 2017 σπάσανε πανελλήνια ρεκόρ συμμετοχής στην μεγάλη απόσταση καθώς και επιμέρους ρεκόρ σε όλες τις αγωνιστικές αποστάσεις ξεπερνώντας τους 450 αθλητές. Φέτος ισωςγιορτάσουμε νέο ρεκόρ ατομικών συμμετοχών σε απόσταση half Iron στην Ελλάδα! 


Ήδη έχουμε καλύψει τις περσινές συμμετοχές και προχωράμε σε νέο ρεκόρ στην απόσταση, Για 1η φορά στην Ελλάδα, τόσοι αθλητές στην απόσταση 70.3!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες. Μην ξεχνάτε να δηλώσετε την ομάδα που ανήκετε καθώς ο συναγωνισμός για την πολυπληθέστερη ομάδα φουντώνει!


Το μεγαλύτερο επίτευγμα όμως ήταν επισκεψιμότητα άνω των 3.500 θεατών για τις αγωνιστικές δράσεις αλλά και για τις παράλληλες εκδηλώσεις στο διήμερο της
διοργάνωσής (επιστημονική ημερίδα, παιδικοί αγώνες και δράσεις, επιδείξεις γυμναστικών συλλόγων κτλ)


Μία μικρή γεύση…



Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο site της διοργάνωσης www.almiraman.gr και όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και διαγωνισμούς στο www.facebook.com/almiraman

Πηγή: Ολύμπιο Βήμα