Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 4Χ4 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

 Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού,
στην προσπάθειά να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα του μαζικού αθλητισμού και στην κάλυψη των αθλητικών αναγκών των μικρών παιδιών της πόλης μας, διοργανώνει σε συνεργασία με Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.Χ.Θ.) και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (Ο.Χ.Ε.), τουρνουά Χειροσφαίρισης 4χ4 – thesshand.
Το τουρνουά χειροσφαίρισης–thesshand είναι μία μεγάλη αθλητική εκδήλωση, ελεύθερης συμμετοχής για μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών σχολείων .
Τα παιδιά σχηματίζουν ομάδες και διασκεδάζουν συμμετέχοντας σε μία αθλητική γιορτή με πολλή δράση, μουσική, διαγωνισμούς, happenings.
Το τουρνουά χειροσφαίρισης-thesshand θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, στην Πλατεία Αριστοτέλους και ώρα έναρξης 10:00.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι ομάδες – αθλητές και οι δημότες μπορούν να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ
Τηλέφωνο επικοινωνίας, πληροφορίες: Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.Χ.Θ.): 2310475501