Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

O διάσημος συγγραφέας Elio D'Anna προσκεκλημένος του Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Ο Ιταλός συγγραφέας του best seller “Η Σχολή των Θεών” Elio DAnna,
επίτιμος προσκεκλημένος του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, θα βρίσκεται την Παρασκευή 27 Απριλίου και ώρα 18.00, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου (Εγνατία 2-4, “Κτίριο ΒΙΕΝΝΗ”), σε μια ανοιχτή για το κοινό ομιλία, με θέμα  Financial Power and Love are one and the same”.
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μιας ακόμη δράσης του Διαβαλκανικού Κέντρου Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (ΔΙ.Κ.Ε.Π.) του 1ου Ιδιωτικού Αγγλόφωνου Κολεγίου στην Ελλάδα.

Ο διεθνής ομιλητής και Πρόεδρος και Ιδρυτής του European School of Economics θα αναπτύξει την «κρίση των αξιών» και ως απόρροια αυτού, τις παγκόσμιες οικονομίες του μέλλοντος, όπου «οι ισχυρές δυνάμεις θα προέρχονται από μεμονωμένα άτομα και όχι από τη μάζα», με αποτέλεσμα τα άτομα αυτά «να κληθούν να δημιουργήσουν μια νέα ανθρωπότητα μέσα από τα όνειρά τους».
Επιπλέον, ο συγγραφέας θα αναφερθεί στην προαγωγή της ακεραιότητας του
Leader, ως επιστέγασμα της σύγχρονης εκπαίδευσης: «Ο κόσμος των επιχειρήσεων πρέπει να καταλάβει ότι η πραγματική, οικονομική επέκταση έρχεται μέσα από την ποιότητα, και μειώνεται πολύ γρήγορα όταν αυτή λείπει».
Λίγα λόγια για τον Elio DAnna
Ο Elio DAnna, συγγραφέας βιβλίων best-seller, φιλόσοφος, οικονομολόγος και επιχειρηματίας, ποιητής και μουσικός, είναι ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του European School of Economics που σήμερα απαρτίζεται από έξι κέντρα σε όλο τον κόσμο, συγκεκριμένα στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μαδρίτη, Ρώμη, Φλωρεντία και Μιλάνο. Το 1994 ξεκινάει το “Scuela di Liberisimo” στη Ρώμη, έναν οργανισμό που σκοπό έχει να ενώσει πολιτικούς και επιφανείς προσωπικότητες. Πρωτοπόρος στον κόσμο της μουσικής και διορατικός επιχειρηματίας, ο Elio DAnna έχει ιδρύσει κορυφαίες επιχειρήσεις σε τομείς εκπαίδευσης και φιλοξενίας, ψυχαγωγίας και τεχνολογίας. Ως  διεθνής ομιλητής συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια παγκοσμίως και μέσω του ιδρύματός του και φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών προωθεί επιστημονικές μελέτες και τεχνολογική έρευνα για μια «μη συμβατική δεύτερη εκπαίδευση» που ορίζει ως «Η Ατομική Επανάσταση.» O Elio DAnna υπογραμμίζει την ανάγκη αναγνώρισης ενός Επαναστατικού Δικαιώματος που μένει να επικυρωθεί από ένα «καταστατικό» ή να προασπιστεί από διακηρύξεις ή κινήματα σε κάθε χώρα: «Επιβεβαιώνω το αναφαίρετο δικαίωμα των νέων ανθρώπων να Ονειρεύονται και να βλέπουν τα Όνειρά τους να πραγματοποιούνται».
Info: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 2-4, τηλ.: 2310287779