Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Η Κοινότητα Μακρυγιάλου Δήμου Πύδνας – Κολινδρού  εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου που διοργάνωσε με
πρωτοβουλία της Δ/ντριας μας κ. Ευαγγελίας Κανάλη Συνέδριο Μαθητικής Δημοσιογραφίας στο Συνεδριακό Κέντρο "Εκάβη" την  Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 και σε  όλους τους μαθητές των σχολείων της Δ/θμιας Εκπ/σης που έλαβαν μέρος στο Συνέδριο και εκπροσώπησαν επάξια τα σχολεία τους με τα μαθητικά τους έντυπα.  Οι επιτυχίες αυτές  των μαθητών  μας κάνουν να νιώθουμε για άλλη μια φορά περήφανοι για το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στα σχολεία μας και αντανακλούν τόσο την προσπάθεια των παιδιών όσο και τη συλλογική δουλειά που γίνεται  σε όλες τις δομές της Δ/θμιας Εκπ/σης Πιερίας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς  που εκτός από την καλλιέργεια και την μετάδοση γνώσεων, δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να αναδείξουν και σε άλλους  τομείς τις  γνώσεις και τις ικανότητές τους. Συγχαρητήρια και όλους όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών και φρόντισαν με υπευθυνότητα και ενδιαφέρον κάθε λεπτομέρεια διασφαλίζοντας συνάμα μια εξαιρετική συνεργασία.
Ευχόμαστε  σε όλους τους μαθητές να πρωτοστατούν και να προοδεύουν σταθερά σε κάθε εκπαιδευτικό δρώμενο. Καλή συνέχεια και επιτυχίες στις επόμενες προκλήσεις της μαθητικής τους ζωής.

          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ

                   ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ