Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Απάντηση Δήμου Βέροιας σε ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ

 Αναφερόμενοι στην από 28.2.2018 ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδημοσιεύθηκε
από τα ΜΜΕ, γίνεται αντιληπτό ότι στην πιο κρίσιμη καμπή της ομάδας της πόλης μας, η θρασύτητα (εν προκειμένω και θρασυδειλία) σε κάποιους περισσεύει.
Κατά τo παραπάνω κείμενο, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βέροια, την 28. 2.2018, στις 19:56 , ο ανώνυμος συντάκτης του,  δυσφημεί καιειρωνεύεται το Δήμαρχο Βέροιας και τους δύο Δημοτικούς Συμβούλους, ισχυριζόμενοςότι  αφενός λόγω της κατάσχεσηςλογαριασμού της ΠΑΕ Βέροιας από το ΝΠΔΔ ΚΑΠΑ του Δ. Βέροιας, η ομάδα δεν κατόρθωσενα σταθεί στην κατηγορία, αφετέρου δε ότι ο Δ. Βέροιας επιχαίρει για τηνκατάσταση αυτή, καθώς ετοιμάζαμε «Ψηστήρια», για να γιορτάσουμε το γεγονός.


Αποτελεί δυστυχώς σημείο των καιρών μία επαγγελματική ομάδα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της, αλλά εξοργίζει η ηθική κατάπτωση στην οποία  φαίνεται να έχουν περιέλθει οι συντάκτες της κατάπτυστης αυτής ανακοίνωσης.   Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν που καθόρισαν την τύχη της ομάδας, αντί να ζητήσουν συγγνώμη από το φίλαθλο κόσμο και να ζητήσουν παράλληλα τη συνδρομή, όλων όσων είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στην δύσκολη καμπή, προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, μετατοπίζοντας τις ευθύνες αλλού, προσπαθώντας να καλύψουν την αποτυχία τους, μέσω ανακοινώσεων που δυσφημούν και ειρωνεύονται θεσμούς και πρόσωπα. Να τονίσουμε ότι ο Δήμος δεν δύναται, καθώς είναι παντελώς παράνομο, να μην αξιώσει απαιτήσεις που προκύπτουν από ιδιωτικά συμφωνητικά, πόσο μάλλον όταν για τις  απαιτήσεις αυτές έχουν εκδοθεί αποφάσεις δικαστηρίων.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, όπως έχει λεχθεί πολλάκις στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, εκδόθηκαν από τα Δικαστήρια της Βέροιας δύο διαταγές πληρωμής του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας κατά της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, για τα μισθώματα που αφορούσαν το  Δημοτικό   Στάδιο, από το 2013 και έπειτα. Το ΚΑΠΑ του Δ. Βέροιας, προχώρησε σε δέσμευση  του λογαριασμού , αφού  τελεσιδίκησε  η πρώτη διαταγή πληρωμής χρονικά και αφού βεβαία απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που άσκησε η ΠΑΕ Βέροια κατά της δεύτερης χρονικά διαταγής πληρωμής.
Το ποσό επομένως των 17.000, 00 ευρώ περίπου, που αφορά την πρώτη διαταγή πληρωμής, και με απόφαση «Εφετείου», ήτοι τελεσίδικα, οφείλεται από την ΠΑΕ Βέροια στο ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας. Τι ισχυρίζεται λοιπόν ο συντάκτης της κατάπτυστης αυτής ανάρτησης, ότι η ομάδα δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει ούτε καν τον πρώτο γύρο, της δεύτερης μεγαλύτερης  επαγγελματικής κατηγορίας, γιατί ο δήμος δέσμευσε 50.000 ευρώ περίπου, δηλαδή με αυτά τα πενήντα  χιλιάρικα, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ θα πλήρωναν και θα εξοφλούσαν τις μισθοδοσίες παιχτών, διοικητικών υπαλλήλων, προμηθευτών, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΒ, ΔΟΥ, ΙΚΑ κτλ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, η οποία βρίσκεται ακριβώς στην μέση. Ποιον πάτε λοιπόν να κοροϊδέψετε κύριοι υπεύθυνοι της ΠΑΕ που συντάξατε και δημοσιοποιήσατε την ανακοίνωση αυτή, μήπως τους ίδιους σας τους εαυτούς με αυτά που γράφετε, γιατί δεν πιστεύουμε πως ουδείς σώφρων άνθρωπος είναι δυνατό να πεισθεί από το «παραμύθι» σας.
Σε κάθε περίπτωση, καλούμε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια, αναλογιζόμενοι ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί πολλά πράγματα  είναι πιθανό να γίνονται και ερήμην του, να λάβει ξεκάθαρη θέση, αν το παραπάνω κείμενο, αποτελεί και δική του άποψη,  σχετικά με τα όσα γράφονται για το Δήμο και τους αιρετούς, που αναφέρονται ονομαστικά στην ανακοίνωση.  
Σε κάθε περίπτωση πραγματικά, θα θέλαμε να μάθουμε, ποιος είναι ο συντάκτης του κειμένου αυτού, ή έστω ποιοι από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εξέδωσαν αυτήν την ανακοίνωση, για να γνωρίζουμε, όλοι ποια είναι τα άτομα που με τόση ευκολία και θρασύτητα χαλκεύουν την πραγματικότητα, θίγουν υπολήψεις και συνειδήσεις, στην προσπάθεια τους, να επιρρίψουν τις δικές τους ευθύνες οπουδήποτε αλλού πέραν του εαυτού τους, καλυπτόμενοι πίσω από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.