Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Τιμητικό αναμνηστικό επέδωσε το «almiraΜΑΝ» στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την άοκνη στήριξή της στην αθλητική διοργάνωση

 Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας επισκέφθηκε ο Αθλητικός-Πολιτιστικός Σύλλογος  «ΤΡΙΑΣ» στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής
Ενότητας Πιερίας. Ο κ. Ιορδάνης Παπαδόπουλος και ο κ. Κώστας Τσενεκίδης, Πρόεδρος και μέλος αντίστοιχα του Αθλητικού-Πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΡΙΑΣ», παρουσίασαν στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας το έργο και τους στόχους του συλλόγου και συζήτησαν μαζί της για τη συνδιοργάνωση του 5ου  almiraΜΑΝ 2018 -που θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Μαΐου 2018 στην Παραλία Κατερίνης- που θα αναλάβει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

«Το almiraΜΑΝ , που πλέον αποτελεί θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, για άλλη μια χρονιά αναμένεται κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών -τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό -και να αναδείξει τον τόπο μας σε ιδανικό προορισμό για την ανάπτυξη και του αθλητικού τουρισμού. Από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και Κοινωνίας των Πολιτών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είμαι πάντα αρωγός σε δράσεις και ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό, καθώς για εμάς στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο τομέας του αθλητισμού αποτελεί κύριο παράγοντα τόσο της κοινωνικής όσο και της πολιτιστικής ανάπτυξης και προβολής ενός τόπου» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.


Η κ. Σοφία Μαυρίδου επεσήμανε ότι η διοργάνωση almiraΜΑΝ που περιλαμβάνει διεθνή αγώνα τριάθλου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, θα διεξαχθεί σε πανέμορφες διαδρομές στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπίο της Πιερίας και στα καθαρά γαλανά νερά της περιοχής, αναδεικνύοντας το άριστο τουριστικό μας προϊόν. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τόνισε ότι  η  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους μέσα από τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων με σκοπό την καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση του αθλητικού πνεύματος, καθώς όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, θέλει, επιδιώκει και κυρίως μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε υψηλού επιπέδου αθλητικά γεγονότα.
Τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη συνδιοργάνωση και της επέδωσαν τιμητικό αναμνηστικό σε αναγνώριση της σημαντικής και καθοριστικής της συμβολής στη διεξαγωγή και προβολή  του almiraΜΑΝ.