Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Απόκτηση πιστοποιητικού από την CNBOP-PIB για τα φωτιστικά ασφαλείας GR-8/leds και GR-9/leds της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη Ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές
σε περισσότερες από 72 χώρες, απέκτησε πρόσφατα πιστοποιητικό από το έγκριτο Πολωνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων CNBOP-PIB για τα φωτιστικά ασφαλείας GR-8/leds και GR-9/leds. Τα τελευταία χρόνια η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. δραστηριοποιείται στην Πολωνία διαμέσου της  OLYMPIA ELECTRONICS POLSKA στην Βαρσοβία, με σκοπό να διοχετεύσει τα προϊόντα της στην μεγάλη αγορά της Πολωνίας και της ευρύτερης περιοχής.

     Tα φωτιστικά ασφαλείας GR-8/leds και GR-9/leds ανήκουν στην σειρά Slim Light και είναι τα πιο κινήσιμα της εταιρείας. Προορίζονται για επιτοίχια τοποθέτηση σε εσωτερικούς χώρους όπου είναι απαραίτητος και υποχρεωτικός ο φωτισμός ασφαλείας. Ιδιαίτερο πλεονέκτημα των φωτιστικών αυτών είναι η δυνατότητα επιλογής της μη συνεχούς ή συνεχούς λειτουργίας, με την τοποθέτηση ενός βραχυκυκλωτήρα καθώς και η εύκολη εγκατάστασή τους.

     Τα προϊόντα  της OLYMPIA ELECTRONICS A.E παράγονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές  σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και πληρούν τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς προδιαγραφές. Η απόκτηση των πιστοποιητικών αυτών ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών όλων, προσωπικού και συνεργατών της εταιρείας. Τα προϊόντα είναι Ελληνικής παραγωγής, ενώ η καινοτομία, η τεχνολογία αιχμής και η ποιότητα αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας.
  

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»