Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Όλοι στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από την Εφορία Κατερίνης

Όλοι στη Συγκέντρωση  Διαμαρτυρίας έξω από την  Εφορία
Τετάρτη 21 Φλεβάρη 11πμ

Κανείς να μη μείνει  στο σπίτι του αποδεχόμενος την πολιτική που οδηγεί το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Πολιτική που κρατάει αιχμάλωτο το λαό και οδηγείται να ζει καθημερινά με το άγχος αν η ΔΕΗ ή η ΔΕΥΑΚ του κόψει το ρεύμα ή το νερό, λόγω αδυναμίας πληρωμής.
Η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει ένα βήμα παραπέρα  εκσυγχρονίζοντας  το άθλιο νομικό της οπλοστάσιο  που εξυπηρετεί την κυρίαρχη τάξη.Προχώρα  στους  ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για να υφαρπάξει  ότι απέμεινε από το βιός τουλαού.
Η κυβέρνηση,οι δήμοι, η εφορία, οι τράπεζες κλπ.,θα επιτίθενται  με λύσσα για να  στηρίξουν την πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου για να ανακάμψουν  τα κέρδη τους.Δεν τους φτάνουν οι μειώσεις μισθών  και συντάξεων, ο εργασιακός  μεσαίωνας,  οι  εργασιακές σχέσεις λάστιχο, οι ατομικές συμβάσεις, τώρα  πιο αποφασιστικά   εκτός  από τους  μισθούς  και τις συντάξεις, θέλουν και τηλαϊκή κατοικία.
Το κράτος, οι δήμοι, οι τράπεζες, έχουν φορτώσει τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους άνεργους, με τα πιο απίθανα  χρέη.Όπωςείναι οι τόκοιτων δανείων, τα πρόστιματων δήμων, ο φόρος εισοδήματος από το κράτος κλπ. Για ποιο κράτος μιλάνε; Αυτό που στηρίζει τους επιχειρηματικούς ομίλους λεηλατώντας  το λαό;  Αυτό το κράτος πουληστεύει,που συμμετέχει  στην πολεμική μηχανή  του ΝΑΤΟ το οποίο επαναχαράσσει τα σύνορα και εξαπολύει πολέμους ενάντια στους  λαούς;
Σε  αυτήν την κατάσταση ο λαός δεν πρέπει να μείνει απλός θεατής  με το τίποτα δε γίνεται και ούτε να είναι συμμέτοχος στα σχέδια  αυτών των κυβερνήσεων που τον γονατίζουν. Ο λαός πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Το σύνθημα κανένα σπίτι στα χέρια  τραπεζίτη, κάτω η φοροληστεία και οι κατασχέσεις  του λαϊκού εισοδήματος  πρέπει να πάρει σάρκα και οστά από τα κάτω. Να το επιβάλλει ο λαός με τον αγώνα του!
 Όλοι την Τετάρτη 21 Φλεβάρη στην Εφορία Κατερίνης  στις 11π.μ.