Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΄΄Η ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
΄΄Η ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄ 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


   Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΄΄Η ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄  χαιρετίζει τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού που βγήκαν στους δρόμους του αγώνα, παλεύοντας ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα της ΕΕ και της κυβέρνησης που μας ξεκληρίζουν. 

   Ο Σύλλογος συνεδρίασε  στις 15-2-2018  και όρισε ημερομηνία εκλογών, την Κυριακή  4-3-2018. Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συνεχίσουμε τον αγώνα με πολλές και διάφορες μορφές πάλης, χωρίς αυταπάτες για την κυβερνητική πολιτική που συναποφασίζουν με τις άλλες κυβερνήσεις της ΕΕ, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας της  ΚΑΠ της ΕΕ που  λειτουργεί ως βασικό εργαλείο, με σκοπό να μοιραστεί η γη στα χέρια των μεγαλοαγροτών-επιχειρηματιών.

    Στις 21 Φλεβάρη 2018, ημέρα που, όπως αποφάσισε η κυβέρνηση, οι πλειστηριασμοί γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικοί, θα οργανώσουμε,  συντονισμένες κινητοποιήσεις σ’ όλη τη χώρα, όπου μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά  στρώματα, θα απαιτήσουμε:
-          καμιά κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού από δάνεια που βρίσκονται στο ΄΄κόκκινο΄΄, συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000€.
-          διαγραφή των τόκων και ‘’κούρεμα’’ του κεφαλαίου σε ποσοστό 30% για επαγγελματικά δάνεια μέχρι 200.000€ των φτωχών αγροτο-κτηνοτρόφων και ψαράδων.
Το αγωνιστικό ραντεβού είναι την Τετάρτη στις 11:00π.μ. στην εφορία Κατερίνης.

    Την Κυριακή 11 Μάρτη 2018, ο Σύλλογος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, θα δώσει το παρών στο συλλαλητήριο στο Κιλελέρ, για να τιμηθεί η 108η επέτειος της εξέγερσης των Θεσσαλών κολίγων.



                                                                           Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ
                                                                                      ΄΄Η ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄