Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Τραγωδία στο Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκαν νεκροί οι δυο ορειβάτες – Ήταν ζευγάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ορειβάτες αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου (10.02.2018) την ώρα που έκαναν πεζοπορία στο όρος Βόρας πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι Έλληνες, και αποκόπηκαν από την υπόλοιπη ομάδα ορειβατών. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη λόγω των πυκνών χιονοπτώσεων. Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, συνολικά επιχειρούν 13 […] Περισσότερα σε λίγο. To newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς με κάθε νεώτερη πληροφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ορειβάτες αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου (10.02.2018) την ώρα που έκαναν πεζοπορία στο όρος Βόρας πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι Έλληνες, και αποκόπηκαν από την υπόλοιπη ομάδα ορειβατών. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη λόγω των πυκνών χιονοπτώσεων.
Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, συνολικά επιχειρούν 13 πυροσβέστες, με 3 οχήματα από την Π.Υ. Έδεσσας την Π.Υ Αριδαίας και τη 2η Ε.Μ.Α.Κ.
Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.
Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνείς εξελίξεις.


 https://www.newsit.gr/